Κηφισιά: Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων -Δύο τραυματίες, πέντε προσαγωγές

Σε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, στην Κηφισιά, μεταξύ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Με ενημερωση στην ΑΔ για επεισόδιο μεταξύ ατόμων στη συμβολή 1ης Μαΐου και Αχαρνων στο υψος του “my market” στην Κηφισιά (24/09-20.30) κινητοποιήθηκαν αμεσα πληρώματα περιπολίας.

Στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” νοσηλεύονται δυο ανήλικοι οι οποίοι έχουν τραυματιστεί σε συμπλοκήστην περιοχή της Κηφισίας.

Με την άφιξη του πρώτου πληρώματος, οι δυο από τους τραυματίες ανηλικους, είχαν μεταφερθεί στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να έχουν προχωρήσει σε έξι προσαγωγές ατόμων κι εξετάζονται.

Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισίας ενω εχουν λάβει ενημέρωση απο το Παιδιατρικό Νοσοκομείο για την πορεια της υγείας των ανηλίκων ενω αναμένεται η καταθεσή τους, αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού τους.

Καθώς το πρόβλημα της ανήλικης παραβατικότητας ανηλίκων στην περιοχή της Κηφισίας, κοινότητα που εχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στα κοινωνικά δίκτυα, με συμμετοχή Εθελοντών κατοίκων του Δήμου Κηφισίας, Ερυθραίας κι Εκάλης, έχει στόχο την αποτροπή κακοβουλων και εγκληματικών ενεργειών και την προστασία των ανηλίκων. Σε μια προσπάθεια να τεθούν τα γεγονότα με στοιχεία,  διοργανώνεται (29/09) στο Δημαρχείο Κηφισίας, εκδήλωση με θέμα την “Παραβατικότητα Ανηλίκων”. Μετα την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με απορίες και παρατηρήσεις του κοινού.

Προανάκριση για το νεο επεισόδιο βίας, διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισίας  .