Ρόδος: Δελεάζει με τροφή αδέσποτες γατες και κλωτσάει σε τεχνίτη λίμνη γάτα για να γελάσει η παρέα του

Κλώτσησε γάτα στο νερό τεχνίτης λίμνης αφού δελέασε με τροφή τα αδέσποτα, για να … “διασκεδάσει” με την παρέα του, έφηβος στη Ρόδο

Ο ανήλικος  διακρίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό που απαθανάτισε μελος της παρέας του, να κλωτσάει αδέσποτη γάτα η οποία καταλήγει στο νερό τεχνίτης λίμνης για να… γελάσουν.

Η παρέα των νεαρών όπως έχει καταγραφεί στο βιντεοληπτικό υλικό, κάθεται σε παγκάκι, στο πάρκο Ροδινού στη Ρόδο. Ο έφηβος αρχικά δελεάζει με τροφή τα αδέσποτα γατιά και μόλις δύο γάτες πλησιάζουν,  κινείται στο πλάι και με κλωτσιά ρίχνει τη μαύρη γάτα στο νερό ενώ η δεύτερη απομακρύνετε τρέχοντας. Η γάτα- όπως καταγράφεται στο βιντεοληπτικό υλικό- βρεγμένη και τρομαγμένη βγαίνει από το νερό και απομακρύνετε τρέχοντας ενώ η παρέα των νεαρών συνεχίζουν να γελούν.

Ο έφηβος ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βιντεοληπτικό υλικό,  ωστόσο στη συνέχεια το “κατέβασε” καθώς δέχθηκε αρνητικά σχόλια και επικρίσεις.

Η δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού,  προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των ζωόφιλων, οι οποίοι τον “επικήρυξαν” σε αναλογες διαδικτυακές σελίδες ενω παράλληλα  απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις νομικές συνέπειες της πράξης του έφηβου σε αδέσποτα ζώα.