Πάτρα- Ιταλία με… ακτοπλοϊκό Σωρρα και Ρουγκλίου – Φήμες για διαφυγή τους με πλοίο στην Ιταλία

Πληροφορίες εμφανίζουν τον Αρτέμη Σώρρα και η σύζυγός του Βαία Ρουγκλίου, να διέφυγαν ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Πάτρας στην Ιταλία ενώ σε βάρος τους εκκρεμούν ενταλματα σύλληψη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, εχουν παραλαβει το ένταλμα σύλληψης μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του ζεύγους Σώρρα Ρουγκλίου  απο το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρας  (17/03) και τους αναζητούν προς εκτέλεση της απόφασης.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, και κάποιες ασαφείς ενδείξεις, εντοπίζουν το ζευγάρι να εχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από την Πάτρα στην Ιταλία, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κρύβονται στην ενδοχώρα. Σε οποιαδήποτε ωστόσο απόπειρα τους να διελθουν από σημεία συνοριακών ελέγχων, τα ενταλματα σύλληψη σε βάρος τους, θα εμφανίσουν ένδειξη καταζητούμενων στα στοιχεία τους, και θα συλληφθούν άμεσα.

Το ηλεκτρονικό στίγμα για τον γεωγραφικό προσδιορισμό από τον οποίο έγινε η ανάρτηση του διαδικτυακού παραληρημματικού μανιφέστου του Αρτέμη Σώρρα στο διαδικτυακό του λογαριασμό, αναζητούν οι Αστυνομικοί. Τα αποτελέσματα αυτής άρσης απορρήτου αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας. Ενώ έχει διακριβωθεί ότι τα καταχωρημένα στα στοιχεια τους κινητά τους τηλέφωνα, μετά την ανακήρυξη της καταδικαστικής απόφασης, παραμένουν απενεργοποιημένα.

Με μαρτυρίες -ωστοσο- όσων το πρωι της Παρασκευης (17/03) παραβρέθηκαν στα Δικαστήρια της Πάτρας, ειδαν τη Βάια Ρουγκλίου, σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Φέρεται η ίδια να ζήτησε αναβολή της εκδίκασης για την υπόθεση υπεξαίρεσης στην οποια απο κοινου ηταν κατηγορούμενοι, οταν αντιλήφθηκε οτι η δίκη θα γινόταν κανονικά, αποχώρησε  …τρέχοντας.