Εντοπίσθηκε ο καταζητούμενος ως καταδικασμένος Αρτέμης Σώρρα- “Έγινε δικαστικό πραξικόπημα”

Μετά την καταδίκη του, από το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρας, καταζητούμενος με ένταλμα, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ, με ενα δικοπο πελεκι να διακρινεται στο “κάδο” δηλώνει οτι, δεν πρόκειται να παραδοθεί.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/03) στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube και στη συνέχεια στη σελίδα του σε κοινωνικά δίκτυα, σε ενα μονόλογο διαρκειας 21λεπτων και 22δευτερολέπτων, ο Αρτέμης Σώρρας, καταζητούμενος με ένταλμα από την Ελληνική Αστυνομία, σχολιάζει επικριτικά την απόφαση του δικαστηρίου και την καταδίκη του σε κάθειρξη οκτώ ετών.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου, καταδικάστηκαν (17/03) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, για υπεξαίρεση.

Απύθμενο θράσος και προκλητικές δηλώσεις, ειναι οσα διατύπωσε ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» οπως άλλωστε καθε φορα ελείψει επιχειρημάτων, επιχειρεί να αμυνθεί… επιτιθέμενος.

«Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ»

«Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

«Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά #€25.000, από χρήματα που έχει πάρει από υποθέσεις μου, έναντι #€35.000 που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό».

Στα στοιχεία του ζεύγους Σώρρα- Ρουγκλίου, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σε βάρος τους απόφαση κατα την εκδίκαση (17/03) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, της μήνυσης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Το ζεύγος αν και αναζητήθηκαν τόσο, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα, στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου -σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια- δεν έχουν εντοπισθεί, καθώς οι δύο δεν παρέστησαν στην ακροαματική διαδικασία. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής  (17/03) Η Βάια Ρουγκλίου Σώρρα ήταν παρούσα στο Δικαστήριο και αποχώρησε όταν η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά.  Οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν απο το δικηγόρο τους.