Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok για … να αποκτήσει folowers

Ο ανήλικο θύμα του ξυλοδαρμού,  περιέγραψε στη μητέρα του την επίθεση βίας και είδε το βίντεο με το ξυλοδαρμό του παιδιού της  στο Τik Τok

 Σε νέο περιστατικό βίας ανηλίκων, με θύμα 8χρονο και δράστη έναν 7χρονο, ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο από την επίθεση στο Tik Tok για να… συγκεντρώσει views.

Τα τρία αδέλφια έπαιζαν στον δρόμο με τον 7χρονο να επιτίθεται στον 8χρονο, με το δράστη της επίθεσης να ζητάει να την καταγράψουν σε βίντεο, ενώ το θύμα καλούσε σε βοήθεια .

Ο 8χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και περιέγραψε στην μητέρα του, καθώς ο πατέρας του αγοριού έχει πεθάνει, την επίθεση που δέχθηκε με τη γυναίκα να παρακολουθεί τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η  μητέρα επικοινώνησε με τον πατέρα του ανήλικου μαθητής της Β’ Δημοτικού, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έβλεπε, ζητώντας συγγνώμη για τις αδιανόητες πράξεις βίας του γιου του. Ο ίδιος επικαλέστηκε προβλήματα συμπεριφοράς που αντιμετωπίζει ο γιος του, ενώ επεσήμανε ότι έχει υποστηρικτική βοήθεια στο σπίτι.

Ο θείος του 8χρονου μιλώντας στην «Γνώμη» ανέφερε, «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Η μητέρα του θύματος της επίθεσης, επιφυλάχθηκε κάθε νομιμου δικαιώματός της, να υποβάλει μήνυση.