Πατήσια: Γειτόνισσα κατάλαβε τους απατεώνες της “ΔΕΗ” στο σπίτι γερόντισσας και η ΔΙΑΣ συνέλαβε επ αυτοφώρω σεσημασμένους Ρομά

Σεσημασμένοι για κλοπές οι τρεις Ρομά έπεισαν γερόντισσα στην περιοχή των Πατησίων να τους βάλει στο σπίτι της παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ αλλα τους αντιλήφθηκε η γειτόνισσα και κάλεσε την Αστυνομία

Πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ Αγίου Παντελεήμονα προχώρησε σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών σεσημασμένων για κλοπές Ρομά στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας την οποία έπεισαν ότι εργάζονται στη ΔΕΗ και θα έπρεπε να επισκευάσουν βλάβη.

Οι τρεις Ρομά ηλικίας 30, 40 και 45ετων, εντόπισαν τη γερόντισσα στην οδό Κουρτιδου στα Πατήσια (11/02-11.30).  Δηλώνοντας υπάλληλοι της ΔεΗ την έπεισαν και τους έδωσε πρόσβαση στο διαμέρισμά της. Γειτόνισσα η οποία είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις των τριών Ρομά, καθώς πριν εισέλθουν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης φόρεσαν γάντια μιας χρήσης, επικοινώνησε με την Άμεση Δράση.

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα μετέβη στη διεύθυνση που είχε αναφέρει η γειτόνισσα και συνέλαβαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τον έναν Ρομα σε χρέη “τσεκαδόρου” και ανέβηκαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης. Στην κουζίνα του διαμερίσματος εντόπισαν και συνέλαβαν τον δεύτερο Ρομά ο οποίος είχε πιάσει την κουβέντα στην ηλικιωμένη ενώ ο τρίτος είχε εισβάλλει στο υπνοδωματιο και τον συνέλαβαν επ’αυτωφώρω ενώ αφαιρούσε κοσμήματα από την ντουλάπα.

Οι τρεις Ρομά με συνδρομή περιπολικού οδηγήθηκαν στο ΤΑ Πατησίων και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.