Πασακάκι, Χανίων: Την εντόπισαν στραγγαλισμένη σε καρέκλα- Αναζητούν τον 82άχρονο σύντροφό της

Η 79άχρονης εντοπίστηκε νεκρή και καθήμενη σε καρέκλα, με το θάνατό της να αποδίδεται από την πρώτη στιγμή σε εγκληματική ενέργεια

Στο Πασακάκι Χανίων, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της 79άχρονης, όταν εντοπίσθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής (25/10) οι έρευνες της Ασφάλειας Χανίων, στρέφονται σε αναζήτηση του 82άχρονου συντρόφου του θύματος, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως έχει απαντήσεις . Μαζί του έχει το κινητό του τηλέφωνο ενώ το όχημά του, παρέμενε σταθμευμένο στη μονοκατοικία όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 79άχρονης προσδιορίζεται αρκετές ώρες νωρίτερα με χρονικό προσδιορισμό την προηγούμενη Παρασκευή (23/10).

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στις αναπάντητες τηλεφωνικές κλήσεις από συγγενή του 82άχρονου το πρωί της Κυριακής (25/10) ανησύχησε και με κλειδιά της οικίας μπήκε στο εσωτερικό με τη συνδρομή κλειδαρά και εντόπισαν νεκρή της 79άχρονη καθισμένη σε καρέκλα ενώ ο υπέργηρος άνδρας δεν είχε παρουσία στο χώρο.

Ο χώρος της μικρής οικίας ερευνήθηκε από την σήμανση ενώ κλήθηκαν σε κατάθεση περίοικοι και συγγενείς των δύο ηλικιωμένων χωρίς να έχουν αποφέρει στις Αρχές στοιχεία έρευνας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για να αποσαφηνίσουν τα κίνητρα της δολοφονίας της 79άχρονης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.