Παρέλαβε την τηλεόραση που ζήτησε, αρνείται να φάει και να προαυλιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού, επισκέφτηκε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο νομικός συμπαραστάτης της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνόδευσε τη μητέρα τον πατριό και την αδελφή της προφυλακισμένης

 «Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της» ανέφερε για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο νομικός συμπαραστάτης της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Νωρίτερα η 18η Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα διαβίβασε εντολή αποσφράγισης του τάφου της 8χρονης Τζωρτζίνας με την κατηγορούμενη να σχολιάζει, «έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίστεται στην τέταρτη ημέρα παραμονής της στις Φυλακές στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.