Νέα Σμύρνη: Καλούν σε εξηγήσεις τους εκπαιδευτικούς της ανήλικη- Είχε εμφανή εγκαύματα στα χέρια της απο την κακοποίηση του Ρουμάνου πατέρα της

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ρουμάνος κατηγορούμενος για την κακοποίηση της 14χρονης κόρης του στη Νέα Σμύρνη, με κακουργηματικές Διώξεις σε βάρος του

Ο 47χρονος Ρουμάνος είχε ως γονέας της κηδεμονία και επιμέλεια της 14χρονης κόρης του, η οποία είχε δεχθεί ακραίας βίας κακοποίηση.

Στο πλαίσιο της Εισαγγελικής έρευνας εξετάζεται να προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τους εκπαιδευτικούς στο Σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς έφερε εμφανείς μώλωπες σε σημεία του σώματος και εγκαύματα στα χέρια της, προκειμένου να διακριβωθεί αν προκύπτει έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 47χρονος Ρουμάνος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 14χρονη κόρη του και όταν διαμαρτυρόταν την υπέβαλε σε βασανιστήρια και πράξεις κακοποίησης, προκαλώντας της εγκατάστασης στις παλάμες των χεριών της.

Με Εισαγγελική εντολή η 14χρονη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και τέθηκε σε προστατευτική μέριμνα ενώ λαμβάνει ιατροφαρμακευτικη φροντίδα στα τραύματα της.

Σε βάρος του 47χρονου Ρουμάνου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.