“Παραμυθιάζει” την ..υψηλή κοινωνία με κοκαϊνη| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

“Οι παράνομες δραστηριότητες του 45χρονου άνδρα, απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πληροφορίες που έλαβαν από αρχές ασφαλείας… αλλοδαπής χώρας. Ο ύποπτος είναι τακτικός θαμώνας «πλούσιων» στεκιών της Φιλοθέης και του Ψυχικού. Οι καλοί του τρόποι, το ντύσιμό του, οι συνοδοί του και τα ακριβά αυτοκίνητα, κεντρίζουν την προσοχή των υποψήφιων θυμάτων του αλλά σε τίποτα δεν μαρτυρούν την παράνομη δράση του”.

image

Φοράει ακριβά κουστούμια, συνοδεύεται από «πληρωμένες» καλλίγραμες κοπέλες, κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα, συχνάζει σε ακριβά στέκια των βορείων προαστίων, προφασίζεται υψηλές γνωριμίες, κάνει δώρα στα υποψήφια θύματά του και «κρεμά» στο Youtube βίντεο στήριξης της… Χρυσής Αυγής! Τα παραπάνω φαίνεται να αποτέλεσαν την «αθώα βιτρίνα» προσέγγισης των γόνων μεγάλων εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών, που έγιναν η «πελατεία» διακίνησης κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης, σε καθημερινή βάση, με μεγάλες οικονομικές απολαβές.
Οι παράνομες δραστηριότητες του 45χρονου άνδρα, απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πληροφορίες που έλαβαν από αρχές ασφαλείας… αλλοδαπής χώρας. Ο ύποπτος είναι τακτικός θαμώνας «πλούσιων» στεκιών της Φιλοθέης και του Ψυχικού. Οι καλοί του τρόποι, το ντύσιμό του, οι συνοδοί του και τα ακριβά αυτοκίνητα, κεντρίζουν την προσοχή των υποψήφιων θυμάτων του αλλά σε τίποτα δεν μαρτυρούν την παράνομη δράση του.
«Διαφημίζει» τις υψηλές διασυνδέσεις του και κυρίως μία που έχει να κάνει με τον γόνο μεγάλου οικονομικού παράγοντα (πετρέλαια και πλοία) της χώρας, τον οποίο φέρεται να προμηθεύει με κοκαΐνη. Αυτή η διαφημιζόμενη επαφή τον εμφανίζει ως «άτρωτο» και ανέγγιχτο από τις διωκτικές αρχές.
Ο 45χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά αναζητά πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειες των υποψήφιων θυμάτων του. Τους κάνει δώρα και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους έως το σημείο που προχωρά στην προμήθεια χασίς και κοκαΐνης. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, τον θέλουν να χρησιμοποιεί για τις επικοινωνίες της παράνομης δραστηριότητάς του , κινητά τηλέφωνα «φαντάσματα», που αντιστοιχούν σε αλλοδαπούς χρήστες, τα οποία αλλάζει τακτικά.
Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών, ωστόσο σήμερα φαίνεται να έχει «αναβαθμιστεί» επικίνδυνα. Εμφανίζεται να συμμετέχει σε διάφορες εταιρίες, χωρίς όμως να ασχολείται ιδιαίτερα με αυτές, και ενδεχομένως αποτελούν μια νομιμοφανή κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων του. Κάποιες από αυτές αποτελούν οικογενειακές επιχειρήσεις με έδρα το Χαλάνδρι, την Κηφισιά και τον Πειραιά. Στο παρελθόν συμμετείχε σε εταιρεία με ανταλλακτήρια συναλλάγματος, ωστόσο ήρθε σε προστριβή με τον συνεταίρο του με τον οποίο βρίσκονται ακόμη σε δικαστική αντιδικία.
Πριν από αρκετό χρονικό διάστημα έκανε τον… οδοντίατρο, χωρίς όμως να έχει την απαιτούμενη άδεια, καθώς δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του σε βαλκανική χώρα. Μυστήριο αποτελεί προς το παρόν για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το διαδικτυακό του «διάγγελμα» τον Μάιο του 2012, με το οποίο επιχειρηματολογούσε υπέρ της Χρυσής Αυγής. Μιλούσε σαν να ήταν μέλος του νεοναζιστικού μορφώματος, κάτι όμως από που δεν φαίνεται να προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, με την ενέργειά του να γεννά ερωτηματικά για την σκοπιμότητά του. Ακόμη και η ίδια η Χρυσή Αυγή έχει αρνηθεί ότι είναι μέλος της, με τους εκπροσώπους της να κάνουν λόγο για… ύποπτη περίπτωση.

_____
*thetoc.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport