Παραίτηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Συνοριακών Καβάλας

Με κείμενο προς όλους τους συναδέλφους του, στη σελίδα της ΠΟΣΥΦΥ δήλωσε την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Συνοριακών Καβάλας, ο Μιχάλης Θεοδωρίδης.

20171023_183614

” Ύστερα από τουλάχιστον 14 χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο εγώ θεμελίωσα στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ ήρθε η ώρα να παραιτηθώ από το θέση του Αντιπροέδρου!

Χωρίς να θέλω να αναφερθώ στους λόγους που με οδήγησαν και πήρα αυτήν την απόφαση θα ήθελα μόνον να επισημάνω μια απο τις ατέλειωτες υποχρέωσεις του συνδικαλιστή-συναδέλφου !

Να αγωνίζεται για τα δικαιώματά που με τόσους αγώνες κερδίσαμε (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) του προσωπικού-μελών που τον έχουν στηρίξει και μή αλλά παράλληλα να έχει το θάρρος να δέχεται (Σηκώνονται τουλάχιστον το τηλέφωνο)την κριτική!

Εύχομαι καλό κουράγιο στον Πρόεδρο και το υπόλοιπο Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας που αναμφίβολα στηρίζω αλωστε πιστεύω ότι πρώτα από όλα είμαστε φίλοι,άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες-αντιπαράθεσης και συνομωσίες εναντίον τους!!”, κατέληξε ο Μιχάλης Θεοδωρίδης.