Παραδόθηκε 28άχρονος για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου

Παραδόθηκε ένας εκ των τριων φερόμενων δραστών στον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στη Λάρισα.

Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, εμφανίστηκε και παραδόθηκε στο Τμήμα αθλητικής βίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (07/02) ο  28άχρονος σε βάρος του οποίο νωρίτερα ο Ανακριτής εξέδωσε  (06/02) ένταμα, φερόμενος ως δράστης για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Δυνάμει του εντάλματος, είχε προηγηθεί έρευνα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, χωρίς να εντοπισθεί μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, φέρεται να έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ασχολείται με το εραστιτεχνικά με το ποδόσφαιρο- όπως τον προσδιόριζαν-  ωστόσο φέρεται να τον συνδέουν με οργανωμένους οπαδούς μεγάλης ποδοσφαιρικής ΠΑΕ.

Νωρίτερα (07/02) μετήγχθη συνοδεία Αστυνομικών στα Δικαστήρια της Ευελπίδων και ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Λάρισας, ως εποπτεύουσα Αρχή για την έρευνα στο κατηγορητήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ρέφερι Θανάση Τζήλου.

 

Ένταλμα εκδόθηκε και σε βάρος 42άχρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση. Τα στοιχεία του, προέκυψαν κατά την προανακριτική έρευνα σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, με τον αριθμό κυκλοφορίας ΙΧΕ να προσδιορίζεται στο όχημα μετάβασης και διαφυγής τω τριών δραστών της επίθεσης, στη Λάρισα.

Οπως διακριβώθηκε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες και άλλα αδικήματα και είχε εκτήσει ποινή κάθειρξης. Αν και αναζητήθηκε στην οικία του στο Φάληρο, δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.