Πάνορμος, Κρήτη: Κατέληξε ο δράστης δολοφονίας της 47χρονης

Μετά από 15ημερες νοσηλείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου ο δράστης και αυτόχειρας στο έγκλημα με θύμα την 47χρονη Σταυρούλα κατέληξε στα τραύματά του

Κατέληξε σε θάλαμο νοσηλείας του Βενιζέλειου, μετά τα μεσάνυχτα (24/08) ο δράστης της δολοφονίας (08/08) στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Ο 49χρονος είχε αυτοβληθεί στο πρόσωπο, μετά τη δολοφονία  της 47χρονης Σταυρούλας. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Γναθοχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ο 49χρονος με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, πατέρα τριών παιδιών, διατηρούσε επιχείρηση δίπλα στο κατάστημα -Fish Spa- που λειτουργούσε η 47χρονη γυναίκα, ενώ και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Η 47χρονη Σταυρούλα με καταγωγή από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου , ήταν μητέρα δύο παιδιών που διέμενε με την οικογένειά της στο Ρουμελί Μυλοποτάμου. Δέχθηκε τύφλα πισώπλατα πυρά δύο φορές από πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Ελαφρά τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι τραυματίσθηκε κι ένας τουρίστας εκ των πελατών στο κατάστημα της 47χρονης κοντά στην είσοδο της επιχείρησης.

Ο 49χρονος μετακινήθηκε στο ποιμνιοστάσιό του και ενήργησε αυτόχειρα σε βάρος του. Πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ -που είχαν ξεκινήσει να ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του- Τον εντόπισαν και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, οπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.