Παλαμάς, Δομοκού: Συνέλαβαν τον Πακιστανό δράστη της δολοφονίας πριν διαφύγει στο εξωτερικό- Εντόπισαν το πτώμα του ομοεθνούς του

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας ο Πακιστανός δράστης της δολοφονίας του ομοεθνούς του στον Παλαμά Δομοκού

Στην Αθήνα, εντοπίσθηκε ενω ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό ο 20άχρονος δράστης της δολοφονίας του 38άχρονου ομοεθνούς του, μέσα στην καλύβα τους στον Παλαμά Δομοκού παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο 20άχρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε αποκρύψει το πτώμα του 38άχρονου ομοεθνούς του, τυλιγμένο σε κουβέρτα, μέσα σε χαράδρα περίπου 300 μέτρα από την καλύβα του.

Ο 38χρονος Πακιστανός τα τελευταία δυο χρόνια, εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού. Κάποιες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά είχε ζητήσει από το αφεντικό του, να φιλοξενήσει στην καλύβα ένα φίλο του απο το Πακιστάν, ο οποίος θα ερχόταν από την Τουρκία.
Οπως περιέγραψε στους Αστυνομικούς 42χρονος συμπατριώτης των δυο Πακιστανών, σε επικοινωνία του 38άχρονου παντρεμένος με τρία παιδιά στο Πακιστάν,  παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλο του που ζει στη χώρα τους, με βιντεοκλήση τον είδε να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο νεαρό και μεταξύ τους προβλήθηκε καβγάς. Από την επόμενη ημέρα οι δυο Πακιστανοί αν και τους αναζήτησαν δεν είχαν εντοπισθεί και δηλώθηκε η εξαφάνισή τους με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών για αποδίδουν εγκληματική ενέργεια .