Παλαιστίνιος συνελήφθη για τη δολοφονία του Μολδαβού. Τον ενόχλησε ο σκύλος του και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να καταλήξει

Συνελήφθη Παλαιστίνιος για τα θανατηφόρα πλήγματα που κατάφερε σε Μολδαβό ύστερα από έντονο επεισόδιο με αφορμή το σκύλο που συνόδευε ο δράστης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 36άχρονου Μολδαβού, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του έπειτα από επεισόδιο (21/03), στα Κάτω Πατήσια.

Συνελήφθη (17/08) με ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του 31άχρονος Παλαιστίνιος για τα θανατηφόρα πλήγματα που κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει στη συνέχεια στο Νοσοκομείο, 36άχρονος Μολδαβος ύστερα από έντονο επεισόδιο μεταξύ με αφορμή το σκύλο που συνόδευε ο πρώτος.

Βραδινές ώρες (19/03) , σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια, το θύμα και δύο ομοεθνείς του διαπληκτίστηκαν με το δράστη, γιατί τους ενόχλησε το τετράποδο που συνόδευε.
Ο δράστης προέτρεπε με εντολές το σκύλο να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους Μολδαβούς καταδιωκόμενος από το δράστη, ο οποίος του επιτέθηκε και το  τραυμάτισε στο κεφάλι και το σώμα με σιδεροσωλήνα που ξήλωσε από το πεζοδρόμιο.

Οι άλλοι δύο που αναζητούσαν τον ομοεθνή τους, αν και τραυματίες ενημέρωσαν και μεταφέρθηκε ο 36άχρονος στο Νοσοκομείο, όπου μετά από τριήμερη νοσηλεία υπέκυψε (21/03) συνεπεία των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι.
Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, κατασχεθήκαν -53,83- γρμ. κάνναβης Ενώ κατά το παρελθόν είχε εγκλεισμό σε Σωφρονιστικό Κατάστημα για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.