Πατήσια: Τραυμάτισε θανάσιμα Μολδαβό καθώς ενόχλησε.. το σκύλο του

Ένα επεισόδιο με την κατάληξη 36άχρονου από τη Μολδαβία ύστερα από συμπλοκή με αφορμή την αντιπαράθεση που προέκυψε με αφορμή οικόσιτο σκύλο Αλβανού η κίνηση του οποίου κρίθηκε ως ενοχλητική.

Ξημερώματα  (19/03-03.00) στο αλσύλλιο της οδού Αχαρνών στα Πατήσια, δύο φίλοι από την Μολδαβία, (38ετών και 36χρόνων) κάθονται σε παγκάκι ενώ στον χώρο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, Αλβανός με το μεγαλόσωμο σκύλο του. Οι δύο Μολδαβοί φέρονται να παρατήρησαν τον άνδρα από την Αλβανία, καθώς οι κινήσεις του σκύλου, τους ενοχλούσε. Ακολούθησε έντονο επεισόδιο μεταξύ τους, με τον ιδιοκτήτη του σκύλου να εχει επικοινωνήσει με άτομο της εμπιστοσύνης του, για συνδρομή σε υποστηριξή του, στο επεισόδιο.

Στο χωρο εμφανίζεται άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος φέρει λοστό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κι επιτίθεται με ιδιαίτερη βιαιότητα στους δύο Μολδαβους, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και αλλα σημεία στους κορμούς τους.

Ο Αλβανός με το σκύλο και ο άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, αμεσα μετα το επεισόδιο διέφυγαν ενώ οι δύο Μολδαβοί μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο 38άχρονος Μολβαδβός, μετά την παροχή σε πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν έλαβε εξιτήριο. Ωστόσο ο 36άχρονος ομοεθνής φίλος του, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας  (22/03) υπέκυψε στις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αστυνομικοί εχουν λάβει κατάθεση από τον 38άχρονο Μολδαβό για τα γεγονότα της 19ης Μαρτίου, ενώ αναζητούν και άλλους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθως και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να προσδιορίσουν τους δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι διαμέτουν ως κάτοικοι στην περιοχή.