ΠΑΓΝΗ: Αυστηρή Αστυνομική παρουσία, στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι δράστες ληστείας και ένοπλης συμπλοκής με Αστυνομικούς

Φρουρούμενοι από ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ οι τρεις δράστες ένοπλης ληστείας, οι οποίοι τραυματίστηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς.

Ένοπλοι με kalashnikov, διέπραξαν ληστεία (12/06-21.45) στο κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου Creta Marris στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.
Κατά την ανταλλαγή πυρών με Αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετέβησαν ύστερα από ενημέρωση για την ένοπλη ληστεία η οποία ήταν σε εξέλιξη, τραυματίστηκαν και οι τρεις δράστες. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο τρίτος δράστης φέρει ελαφρά τραύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους σοβαρά τραυματίες, φέρει τραύμα στο κεφάλι, και ο δεύτερος στο θώρακα, εν ο τρίτος ελαφρά τραύματα στα πόδια. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο κάτοικος της περιοχής, και Αλβανό συνεργό τους, οι οποίο έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν σε ποινικές υποθέσεις τις Αρχές.
Ισχυρότατη είναι η παρουσία της Αστυνομίας με ειδικές δυναμείς να έχουν αναπτυχθεί στο ΠΑΓΝΗ ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Στο Νοσοκομείο έχουν μεταβεί και παραβρίσκονται και συγγενείς των τραυματιών, οι οποιοι ενημερώθηκαν για τα γεγονότα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport