Αχαρνών: Ατομα του “χώρου” επιτέθηκαν σε μέλος της Χρυσής Αυγής. Πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Στο τμήμα Αχαρνών έχουν προαχθεί οι δρατης της επίθεσης, αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές οι οποίοι με δίκυκλα θα συμμετείχαν σε πορεία η οποία έχουν προγραμματίσει, για τους νεκρούς εργάτες των ΕΛΠΕ.

image

Τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναβάτες δικύκλων περίπου δέκα άτομα, διερχόμενα από την οδό Αχαρνών, εντόπισαν τον 38άχρονο να κινείται (13/06-12.30) στη συμβολή Αχαρνών και Σκιάθου.
image

Σύμφωνα με αυτόπτες, ο 38άχρονος πυροβόλησε τέσσερις πέντε φορές στον αέρα για εκφοβισμό ώστε να διαφύγει της επίθεσης οπως ανέφερε στην κατάθεση του. Η αστυνομία πραγματοποίησε 10 προσαγωγές. Στο Αστυνομικό τμήμα, κατά την εξακρίβωση στοιχείων, προέκυψε ότι το θυμα της επίθεσης είναι ο 38 οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ αποσπασμένος στη φύλαξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής, Πέτρος Περάκης.
Ο 38άχρονος ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση των 11 αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών από το στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί έπειτα από καταδρομική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης τον περασμένο Ιανουάριο.
image

Ολοι οι προσαχθεντες έχουν μεταφερθεί στο Τμήμα γαι τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport