Παγκράτι: Καταδρομική παρέμβαση και ρίψη “φέιγ βολαν” στα γραφεία της εφημερίδας «Espresso»

Απέρριψαν τρικάκια και αποχώρησαν με μικρού κυβισμού οχήματα

Μόνο για τους πολίτες ισχύουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας.  Στο στόχαστρο “ταραξιών” τα γραφεία της εφημερίδας «Espresso» (24/04-13.40) επί της Ερατοσθένους. Εν μέσω απαγορεύσεων κίνησης λόγω μέτρων για τον κορωνοϊό, οργανωμένη ομάδα του “φεμινιστικού τομέα” κινήθηκαν εξωτερικά των γραφείων της εφημερίδας απέρριψαν τρικάκια και αποχώρησαν με δύο μικρού κυβισμού οχήματα.

Με υβριστικά συνθήματα κατά των εργαζομένων και της εφημερίδας

Αφορμή το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» (23/04) για τις Αφρικανές μεταξύ των διαβιούντων στη δομή – ξενοδοχείο στο Κρανίδι, οι οποίες εκδίδονταν έναντι αμοιβής παρά τις απαγορεύσεις και τις αναστολές λειτουργίας που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, και στο οποίο έχουν διαγνωστεί 151 θετικά δείγματα κορωνοϊού μεταξύ των λαθρομεταναστών.

Για την καταδρομική παρέμβαση του “φεμινιστικού τομέα” δεν έγιναν συλλήψεις ενώ αναζητήσεις ενεργούν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τα δύο μικρού κυβισμού οχήματα με τα οποία αποχώρησαν από τα γραφεία της εφημερίδας οι δράστες.