Παγκράτι: Διαρροή αερίου από αγωγό της ΕΥΔΑΠ- Εντολή εκένωσης της περιοχής

Κινητοποίηση σε Πυροσβεστική και Αστυνομία προκάλεσε η ενημέρωση κλιμακίου της ΕΥΔΑΠ για διαρροή αερίου από αγωγό, στην περιοχή του Παγκρατιου

Εντολή να εκκενωθούν πολυκατοικίες στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι, μετά από ενημέρωση (27/01-14.00) για διάτρησης σε αγωγό αερίου της ΕΥΔΑΠ. Συνεργεία της ΔΕΠΑ, έχουν διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες σε αποκατάσταση της βλάβης.

Στο σημείο μετέβη και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί και να συντονίσει τις ενέργειες για τη συνδρομή βοήθειας προς τους συνολικά 27 ενολικους τριών πολυκατοικιών και επαγγελματίες της περιοχής. Με αίτημα προς την Πολιτική Προστασία, μετέβη στο σημείο λεωφορείο ως χώρος παραμονής όσων το έχουν ανάγκη, μέχρι να δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους .

Κλιμάκιο του Π.Σ με 15Πυροσβέστες και πέντε οχήματα συνδράμει στο έργο των τεχνικών της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΠΑ. Ενώ η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές, και έχει επιβάλλει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Φιλολάου, από το ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από τη συμολή της με την οδό Φρύνης.