ΘΣΝ: Επίθεση σε αυτοκινητιστή από συνοδό μητέρας με μωρό στην αγκαλιά

Επίθεση κατήγειλε επαγγελματίας αυτοκινητιστής στη Θεσσαλονίκη, όταν επιβίβασε ζευγάρι με μωρό σε κούρσα και ο συνοδός αποπειράθηκε να τον ληστέψει

Το βράδυ της Τετάρτης (26/01) ο επαγγελματίας οδηγός ΤΑΧΙ στη Θεσσαλονίκη, πήρε κούρσα ζευγάρι, με τη γυναίκα να κρατάει στην αγκαλιά της μωρό, όπως περιέγραψε. Ο άνδρας κάθισε στη θέση του συνοδηγού, ενώ η γυναίκα με το μωρό στη αγκαλιά της στο πίσω κάθισμα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο επαγγελματίας οδηγός ανιλήφθηκε την ύποπτη συμπεριφορά του άνδρα στην πλευρά του συνοδηγού όταν, «ο άνδρας τραβάει τα κλειδιά (σ.σ. από τη μίζα της μηχανής του ΤΑΧΙ) και βγάζει μαχαίρι. Μου λέει, “Δώσε μου τα λεφτά”». Πριν προλάβει να αντιδράσει ο οδηγός του ΤΑΧΙ, ο άνδρας τον χτύπησε στο μάτι, «Δε θυμάμαι και αν με κάρφωσε με το μαχαίρι στο μάγουλο», περιέγραψε στη συνέχεια ο οδηγός του ΤΑΧΙ.
Ο ίδιος αντιστάθηκε, με το δράστη να τον αποβιβάζει με βία από το ΤΑΧΙ και τελικά να του αποσπά με βία, τις εισπράξεις που κατείχε.  «Μαλώσαμε, πέσαμε κάτω» περιέγραψε ο επαγγελματίας οδηγός, πριν το ζευγάρι απομακρυνθεί με τη γυναίκα να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε, τραυματισμένος, στο Ιπποκράτειο, για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διεξάγονται αναζητήσεις για τον εντοπισμού του ζευγαριού.