Π.Σβερώνης: “Να αλλάξει τα λεξικά του ο κ.Μπαμπινιώτης και εκτός από το “λαθρομετανάστης” που προσβάλει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αφαιρεθουν και οι λέξεις λαθροκυνηγος, λαθρεμπορος, λαθροδιακινητης.”

Σε απάντηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αξιώνουν  απο τον Π.Καμμενο τη μη αναγραφή του όρου “λαθρομετανάστης” σε έγγραφα του ΥΕΘΑ, από τον πρόεδρο του Σωματείου Συνοριακών Ν.Καρδίτσας*

“Πριν λίγες μέρες μπήκε στον λογαριασμό μου στην τράπεζα το ποσό στήριξης της οικογένειας μου σαν τριτεκνος το οποίο ήταν κουτσουρεμενο από πέρυσι κατά πολύ. Σε μια κουβέντα που έκανα σήμερα με τον λογιστή μου με ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο επίδομα το λαμβάνουν πλέον και Αλβανοί ή οποιοδήποτε αλλοδαποί με ένα ή δύο παιδιά στην Ελλάδα.

Ακούστε τώρα το καλύτερο το επίδομα εγκρίνεται για τα παιδιά τους που δεν έχουν καν την ελληνική υπηκοότητα!!!!!!!! Δηλαδή μπορεί τα παιδιά τους να βρίσκονται στην Αλβανία και εδώ στην Ελλάδα να εισπράττουν το Α21 !!!!!!!!!!

Θα ήθελα κλείνοντας να κάνω μια ερώτηση, το οικογενειακό αυτό επίδομα δεν δίνεται για να ενισχυθεί η ελληνική οικογένεια και να αυξηθούν οι γεννήσεις?????

Και μια υποσημείωση, θα ήθελα να αλλάξει τα λεξικά του ο κύριος Μπαμπινιώτης και εκτός της λέξης “λαθρομετανάστης” που προσβάλει τους βουλευτές του σύριζα να αφαιρεθουν και οι λέξεις λαθροκυνηγος, λαθρεμπορος, λαθροδιακινητης κτλ.”

____________

* Παναγιώτης Σβερώνης, πρ.Σωματείου Συνοριακών Ν Καρδίτσας