Π.ΡΑΛΛΗ: Κατέληξε και η 24χρονη Αλβανή,νοσηλευόταν ακρωτηριασμένη στο ΓΚ.Νικαίας.

Τρις νεκροί ο απολογισμός του φονικού τροχαίου της Π.Ράλλη, που προκάλεσε ο 27χρονος Αλβανος Έλβιν Μάρκους, οδηγός του Smart (15/10) με την 24χρονη Αλβανή η η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας,  α έχει καταλήξει(16/10)

Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, εξέπνευσε τα ξημερώματα (16/10- 06.15) η 24χρονη Αλβανή η οποία είχε ακρωτηριαστει στο φονικό τροχαίο της Π.Ράλλη(15/10) και νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.
image

Πρόκειται για την 24χρονη Αλντιορα Μπιγκο από την Αλβανία, η οποία αναγνωρίστηκε από συγγενείς της οι οποίοι την αναζητούσαν(15/10).
Σημερα αναμένεται να καταθέσει στην Τροχαιο και ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του SMART Έλβιν Μαρκους, ο οποίος αρνήθηκε (15/10) να δώσει κατάθεση επικαλούμενο λόγους υγείας.
image

Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια υπερασπιστικού ισχυρισμού,με τη φονική πορεία του Smart, να έχει καταγραφεί σε κάμερες σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε, έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα , στην πορεία του στο ρευμα καθοδου της Πέτρου Ραλλη προς τον Κηφισό.
Στα βίντεο τα οποία βρίσκονται ήδη στη διάθεσή του πραγματογνώμονα ο οποίος έχει ορισθεί, διακρίνεται η συγκρουδη με το διερχόμενο ΤΑΧΙ, η προσπάθεια του 27χρονου Αλβανού οδηγού Έλβιν Μάρκους, να αποφύγει τις συνέπειες επιχειρεί να διαφύγει, έχοντας παραβιάσει το σηματοδότη, παρασύρει πεζούς, συγκρούεται με σταθμευμένα αυτοκίνητα, και ανατρέπεται. Τρεις νεκροί, ο 22χρονος Αστυφύλακας Αθανάσιος Χριστοδουλίδης, και η 31χρονη Αλβανή, Ευαγγελία Μάλλο, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο συζυγος της ο οποίος τη συνοδεύει, και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του διαμελισμου της, σε κατάσταση σοκ, μεταφερθηκε και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμο και η 24χρονη Αλντιορα Μπιγκο, η οποία ακρωτηριαστηκε, και βαρυτατα τραυματισμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, και έναν ακόμα Αίγυπτιο τραυματία να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ο μοιραίος απολογισμός. Τραυματιες νοσηλεύεται στο Τζάνειο και ο 24χρονος Αλβανός οδηγος του Smart, Έλβιν Μάρκους, ο οποίος φέρεται να δηλώνει επιβλητικός και να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.
Προανακριση ενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport