ΠΕΥΚΗ: Πυρπόλησαν το ΙΧ του Κώστα Παρασχάκη, ψυχίατρος και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

Εμπρηστικές ενέργειες σε αυτοκίνητα μελών υποστηρικτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, ειχαν με κείμενο τους αναλάβει ομάδες του αντιεξουσιαστικου χώρου.
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης και το αυτοκίνητο του ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Παρασχάκη, σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του.

Οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα του, (15/10- 01.00) όταν άγνωστοι προσέγγισαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οποία διαμένει στην Πεύκη, έσπασαν τα τζάμια, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το όχημα και το πυρπόλησαν. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Υλικές ζημιές καταγράφηκαν και στην πυλωτής.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμουν οτι στο διαδικτυακό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικου χώρου, θα αναρτηθεί σχετική προκήρυξη ανάληψης ευθύνης όπως και σε περιστατικό εμπρησμού στη Ν.Ιωνία εξαπολύοντας απειλές και κατά Αστυνομικών, καθώς και σε μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα μελών υποστηρικτών στλεχων της Χρυσής Αυγής.
Ο Κώστας Παρασχάκης υποψήφιος βουλευτή της Χρυσής Αυγή στον νομό Λασηθίου. Τον Οκτώβριο του 2013, ως ψυχίατρος του ΨΝΑ είχε τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία λόγω της σε βάρος του άσκησης ποινικής δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του επέβαλε τρίμηνη αργία με πλήρη στέρηση των αποδοχών του. Τον περασμένο Ιούνιο επέστρεψε στα καθήκοντά του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ – «Δαφνί»).

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport