Π.ΡΑΛΛΗ: Επιληψία και φαρμακευτική αγωγή, επικαλέιται ο Αλβανός υπαίτιος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου.

Καταθέσεις, και υλικό από κάμερες ασφαλείας, εξετάζουν οι Αξιωματικοί της Τροχαίας Καλλιθέας, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκα η οποία ακρωτηριάστηκε, στο τροχαίο δυστύχημα  (15/10- 10.40) στη Λ.Π.Ράλλη, στο ύψος της Διέυθυνσης Αλλοδαπών, στο ρεύμα προς Κηφισό. Από τα στοιχεία -σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών- ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου (SMART) με κίνηση προς τη Λ.Κηφισού, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, παραβιάζει σηματοδότη, και προκαλεί το πολύνεκρο τροχαίο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ισχυριστεί στην Τροχαία, ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου που πορκάλεσε το τροχαίο, πάσχει από επιληψία, και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, σε μια προσπάθειά του να “αιτιολογήσει” το τροχαίο δυστύχημα.

ΤΡΟΧΑΙΟ_Π.ΡΑΛΛΗΑπό τα προανακριτικά στοιχεία όπως έχουν μέχρι στιγμής προκύψει, στο τροχαίο δυστύχημα της Π.Ράλλη, ένας  22χρονο Αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία διαμελίσθηκε, έχασαν τη ζωή τους, ενώ τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλέυεται στο Τζάνειο, μια 65χρονη πεζή γυνάικα η οποία ακρωτησιασμένη στο κάτω άκρο μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, καθώς και διερχόμενος πεζός Αιγύπτιος στην καταγωγή.

Προανάκριση για το  τροχαίο δυστύχημα (15/10-10.40) διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες εξωτερικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εξετάζεται να έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβέις συνθήκες του δυστυχηματος. Ενώ έχει ορισθεί ειδικός πραγματογνώμονας, προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Πληροφορίες από καταθέσεις αυτοπτών, ανέδεραν  ότι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με αυτοκινητιστή σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη, και στην προσπάθειά του να διαφύγει, παραβίασε σηματοδότη δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα. Ο οδηγός ΤΑΧΙ εντοπίσθηκε και επιβεβαίωσε  το ακριβές των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.