Π.Φάληρο: Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη ο αναζητούμενος με Silver Alert, Δημήτρης από της Συκαμιά Λέσβου

Ως θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, αναγνωρίστηκε ο αναζητούμενος με αναγγελία εξαφανισμένου προσώπου, Δημήτρης Καλογιάννης από τη Συκαμινιά Λέσβου, για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί το SIlver Alert

Σύμφωνα με το Διοικητή τους silver alert, Γεράσιμο Κουρούκλη, άνδρας θύμα τροχαίου δυστυχήματος με εγκατάλειψη, στην περιοχή του Π.Φαλήρου, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του, στα στοιχεία του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη από τη Συκαμινιά Λέσβου.

Σύμφωνα με την εγγραφή της Τροχαίας Καλλιθέας που επιλήφθηκε του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, εκδόθηκε ανακοίνωση σε αναζήτηση στοιχείων και μαρτύρων για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη της ΓΑΔΑ, «Την 9-4-2021 και περί ώρα 05:10΄, επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, περιοχής Δήμου Π.Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα, από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας πεζός.
Ο ανωτέρω πεζός, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος», με έκκληση προς τους πολίτες για αυτόπτες μάρτυρες .

Η αναγγελία εξαφάνισης του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, είχε δηλωθεί (26/05) στο ΑΤ Καλλονής Λέσβου, από τον αδελφό του, μόνιμο κάτοικο Συκαμίας, καθώς η οικογένειά του είχε ενημερωθεί ότι είχε εγκαταλείψει πριν ένα σχεδόν μήνα (06/04) το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», όπου είχε μεταφερθεί σε ακούσια νοσηλεία λόγω θεμάτων που αντιμετώπιζε.

Καθώς δεν υπήρχε αναζήτηση από τους οικείους του για το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στο Φαληρικό ΔΕΛΤΑ, είχε δηλωθεί ως “αγνώστων στοιχείων”, και παρέμενε για περίπου δύο μήνες στο ψυγείο του Νεκροτομείου. Καθώς τα χαρακτηριστικά του θύματος ομοίαζαν με την περιγραφή στην αναγγελία εξαφάνισης του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, με φωτογραφικό υλικό που απέστειλε η Τροχαία Καλλιθέας στο ΑΤ Καλλονής Λέσβου, κλήθηκε ο αδελφός του ο οποίος και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Ωστόσο λόγο της παρέλευσης του χρόνο, αναμένεται ταυτοποίηση τους 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, με λήψη δείγματος DNA.