Π.Άρεως: Αφγανός επιτέθηκε σε ηλικιωμένο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για να τον ληστέψει

Με πολλαπλά τραυματα μετατέθηκε στο Νοσοκομείο υπεργηρος άνδρας ύστερα σπο επίθεση Αφγανού για να τον ληστέψει  .

Ο  86άχρονος δέχτηκε επίθεση (06/11-13.40) στη συμβολή της Ιουλιανού με την Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Αφγανό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, για να τον ληστέψει. Ο ηλικιωμένο αντιστάθηκε και δέχθηκε τα βίαια χτυπήματα του αλλοδαπού δράστη της επίθεσης σε βάρος του.

Διερχόμενος γιατρός με το αυτοκίνητό του, είδε  αίμοφυρτο τον γέροντα και σταμάτησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα.

Άμεσα στο σημείο μετέβη η ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 86άχρονος πρώην παίχτης Αθηναϊκου στην Β εθνική, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διαγνώστηκε ότι έφερε σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι – αιμάτωμα και εκχυμώσεις από τα χτύπημα που δέχθηκε, εξάρθρωση ώμου και κάκωση στο γονατο.

Ο δράστης της επίθεσης διέφυγε τρέχοντας από το σημείο, αν και είναι σε απόσταση μόλις 200 μέτρα από το Πεδίο του Αρεως, στο κέντρο της Αθήνας με παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας και πεζές περιπολίες. Η επίθεση σε βάρος του ηλικιωμένου έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό με τις αποτυπώσεις του δράστη οι Αστυνομικοί αναζητούν ταυτοποίηση ώστε να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.