Ν.Σμύρνη: Συνελήφθη με εντάλματα για οικονομικές απάτες γόνος εφοπλιστής οικογένειας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο εφοπλιστή ενώ έβγαζε βόλτα το σκύλο του.

Το επίθετό του ανήκει στις μεγάλες εφοπλιστικής οικογένειας, “διαβατήριο” για κοσμικούς κύκλους και πρόθυμους επενδυτές.

Σε βάρος του 54άχρονου Σπύρος- Γ. Λαιμος, εκκρεμούσαν τέσσερεις καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα, συνολικής ποινής 33 ετών, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας. Οι απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, αγορούν κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία με ποινή κάθειρξης 12 ετών, η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για απάτες με ποινή κάθειρξης 10 ετών, η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για κάθειρξη 8 ετών και απόφαση του Τριμελούς για απάτη, με κάθειρξη 3 ετών. Ενώ σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα από Τακτικό Ανακριτή, για απάτη.

Με δραστηριότητα στην Ελβετία, ο 54άχρονος  είχε εξασφαλίσει σημαντικά χρηματικά ποσά από Έλληνες επιχειρηματίες  με προσδοκίες υψηλών αποδόσεων χωρίς αντίκρισμα. Ο 54άχρονος κατά το παρελθόν διατηρούσε επενδυτική εταιρεία, μέσω της οποίας, διαχειρίζονταν χρηματικά επενδυτών για κέρδος. Η εταιρεία ανέστειλε τη λειτουργία της, με αποτέλεσμα οι επενδυτές να χάσουν τα χρήματά τους και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Αστυνομικοί του ΤΑ Νέας Σμύρνης, συνέλαβαν (06/11) τον 54άχρονο ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, καθως τον αναζητούσαν προς εκτέλεση των ενταλμάτων σε βάρος του, τις τελευταίες 10ημέρες. Ο 54άχρονος καθ ολη τη δίαρκεια της κράτησης τους παρέμεινε σιωπηλός και χωρίς πολλές συζητήσεις.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, προχώρησαν (07/11) στη μεταγωγή του στο Εφετείο, προς εκτέλεση των ενταλμάτων σε βάρος του και στη συνέχεια θα μεταγχθεί στην Εισαγγελία, με τους Δικαστικούς να αποφασίζουν για την ποινική του μεταχείρηση.