“Ούτε 5″, τίποτε άλλο”..

..”Επι τρεις ημέρες έλεγαν στο δελτίο για αστυνομική βία.. μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι δεν χαστούκισε τον δράστη αλλά τον προστάτεψε απο τους πολίτες που ήθελαν να τον λιντσάρουν”…

ΕΛΑΣ.jpgΘα σας πω μια ιστορία για τα καναλια.

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πριν χρόνια έξω απο το σπίτι του είδε δυο τύπους να κοιτούν μια νέα κοπέλα και να προσπαθούν να τις πάρουν την τσάντα. Εβγαλε το πιστόλι του και ακινητοποίησε τους δράστες βάζοντας τους με τα χέρια ψηλά σε έναν τοίχο.

Ήταν λογικό να μαζεύονται πολίτες και να κοιτούν … Ο ένας δράστης γύρισε προς τον κόσμο και εβριζε όποιον κοιτούσε . Ο αστυνομικός τον πλησίασε και του γύρισε το κεφάλι μπροστά χωρίς να τον κτυπήσει . Ένας καλοθελητής με κάμερα πήρε το περιστατικό και το έδωσε στον ALΡΗΑ.

Επι τρεις ημέρες έλεγαν στο δελτίο για αστυνομική βία. Ότι δηλαδή ο αστυνομικός χαστούκισε τον δράστη. Πήγαν με κάμερα έξω απο το σπίτι του και ζητούσαν δηλώσεις απο ανθρώπους που ζούσαν στην πολυκατοικία του. Όμως οι άνθρωποι αυτοί είπαν τα καλύτερα για τον αστυνομικό, και το ποιο σημαντικό!!!! Ήταν μάρτυρες του περιστατικού και τους είπαν ότι δεν χαστούκισε τον δράστη αλλά τον προστάτεψε απο τους πολίτες που ήθελαν να τον λιντσάρουν …..

Παρακαλώ;;;;; Και τρεις μέρες λέμε ψέματα; Είπαν λοιπόν στο κεντρικό δελτίο ότι ο αστυνομικός τελικά, γύρισε το κεφάλι του δράστη μπροστά… Δεν τον χαστούκισε….. 5″ (δεύτερα), τίποτε άλλο. Μια συγνώμη; Ένα μπράβο; Που έκανες την υπερβαση κύριε αστυνομικέ;

Φυσικά όχι, αλλά ρωτάω και εγώ με τα λίγα που ξέρω….

Αυτο δεν ειναι φασισμός;;;;;;;

Άντε γεια…..

____________

*σχόλιο Αστυνομικού