“Όταν δημοσιοποιείται μόνον η ιδιότητα του συλληφθέντα “Προέδρου” αλλά όχι και το όνομά του είναι φυσικό οι άλλοι 50 που έχουν την ίδια ιδιότητα να νιώθουν άβολα”

Με αφορμή εξάρθρωση δουλεμπορικού δικτύου, και την αναφορά σε σύλληψη Προέδρου κοινότητας  ως εμπλεκόμενου στην εγκληματική οργάνωση απο την ΕΛ.ΑΣ χωρίς διευκρινιστικό προσδιορισμό, τέως Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος σχολιάζει την παράθεση της ανακοίνωσης.

“Η είδηση ήταν: Η Αστυνομία της Ηπείρου εξάρθρωσε «εγκληματική οργάνωση» που διακινούσε παράτυπους μετανάστες ενώ μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και «Πρόεδρος τοπικής κοινότητας του Δήμου Πωγωνίου», έτσι αόριστα.

Ο Δήμος Πωγωνίου όμως έχει 51 Προέδρους τ.κ. Όταν δημοσιοποιείται μόνον η ιδιότητα του συλληφθέντα Προέδρου αλλά όχι και το όνομά του είναι φυσικό οι άλλοι 50 που έχουν την ίδια ιδιότητα να νιώθουν άβολα που δεν γνωστοποιείται και αυτό συνακόλουθα δε και όλοι εμείς οι δημότες- εκλογείς του Δήμου Πωγωνίου που θέλομε να μάθουμε για ποιον πρόκειται. Ωστόσο εγώ σε αυτή τη φάση συγχαίρω την Αστυνομία και καταδικάζω μετά βδελυγμίας αυτήν την εγκληματική ενέργεια των όποιων δραστών και δη του όποιου «Προέδρου τ.κ. του Δήμου Πωγωνίου» που εκτός των άλλων δυσφημεί βάναυσα το Πωγώνι μας και τους πωγωνήσιους.

Σε κάθε περίπτωση όμως η δικαστική έρευνα είναι εκείνη που θα αποδώσει επωνύμως «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»”, σχολίασε ο Θανάσης Μπόζιαρης τ. Δήμαρχος Δελβενακίου .