“Όσο και να φυλάτε στόχους επιθέσεων, όσο και να φυλάτε τα ίδια τα τμήματα σας εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να τα καταστρέψουμε”

Προκλητική ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής με θύμα διερχόμενο πολίτη, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Αναλαμβάνουμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ως μία άμεση και πρώτη απάντηση στην πρωτοφανή και βίαιη απαγωγή του συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου(..)” αναφέρουν οι συντάκτες προκήρυξης με την οργάνωση “Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις” να αναλαμβάνει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση με χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής (26/02).

Ως μια ακόμα “καταδρομική δραση “αλληλεγγύης”” αποδίδουν οι αυτοπροσδιοριζίμενοι ως “επαναστάτες του αντάρτικου πόλης” και εντάσσεται στο μπαράζ επιθέσεων με αξίωση τη μεταγωγή και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού απο τη Λάρισα, του 29άχρονου Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, έγκλειστος για την τρομοκρατική επίθεση κατα του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

“Όσο και να φυλάτε στόχους επιθέσεων, όσο και να φυλάτε τα ίδια τα τμήματα σας εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να τα καταστρέψουμε”, αναφέρει το κείμενο της προκήρυξης, με τους αναλυτές της ΔΑΕΕΒ να αποδίδουν τις “ενέργειες αλληλεγγύης” σε βανδαλουε ταραξίες που ιδεολογικά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικού χώρου ωστόσο έχουν πρόσβαση σε πυρομαχικά που τους καθιστά επικίνδυνους για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια .

Το κείμενο της Προκήρυξης, οπως αναρτήθηκε σε διαδικτυακόιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου

“Αναλαμβάνουμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ως μία άμεση και πρώτη απάντηση στην πρωτοφανή και βίαιη απαγωγή του συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές τις Λάρισας ενώ βρισκόταν ήδη σε απεργία πείνας (από 21/2) με στόχο να του κάμψουν το ηθικό. Αυτή η προσπάθεια του κράτους έπεσε στο κενό αφού ο σύντροφος κλιμάκωσε με απεργία δίψας την Κυριακή 25/2.

Η επίθεση μας ήρθε να προστεθεί και να κλιμακώσει ένα σύνολο πολύμορφων επιθετικών ενεργειών σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του απεργού και να συνδέσει την εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού (Σάββατο 24/2) με την άμεση αναρχική επίθεση εκτός των τειχών. Το κράτος καλά θα κάνει από εδώ και πέρα να γνωρίζει πως όποτε απλώνει χέρι σε έγκλειστο αναρχικό κρατούμενο τότε ένα δικό μας χέρι θα απλώνεται για να καταστρέψει τους ναούς της κυριαρχίας και να μετατοπίσει το φόβο στο στρατόπεδο των εξουσιαστών.

Η δράση μας δεν ήταν συμβολική. Στόχευε στο να χτυπήσει την καρδιά του κατασταλτικού μηχανισμού και να θρυμματίσει το επίπλαστο πέπλο της ασφάλειας του. Η άμεση αναρχική δράση επιτίθεται σε κάθε δομή εξουσίας και σε ότι προσπαθεί να την περιορίσει. Όσο και να φυλάτε στόχους επιθέσεων, όσο και να φυλάτε τα ίδια τα τμήματα σας εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να τα καταστρέψουμε.

Στις δράσεις μας υπάρχει μία όμορφη αντίφαση. Όσο παλεύουμε για να ζήσουμε ελεύθεροι, τόσο ρισκάρουμε την ίδια μας την ελευθερία. Δεν αναζητάμε συμβιβασμούς και μακρύτερες αλυσίδες αλλά την μετωπική σύγκρουση με την εξουσία. Μέσα από τις επιθέσεις μας απελευθερώνουμε στιγμές. Διεκδικούμε και κερδίζουμε δευτερόλεπτα ελευθερίας, εκεί που ο χρόνος σας παγώνει και ξεκινάει ο δικός μας. Εκεί που η ασφάλεια σας πέφτει και βυθίζεστε στο φόβο.

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΥΓ : Η προσπάθεια φίμωσης της επίθεσης έγινε μόνο και μόνο για να αποκρύψει την πράξη επαναστατικής αλληλεγγύης στον σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο και θα πολλαπλασιάσει την οργής μας στις επόμενες επιθέσεις. Όσο για τα κοράκια των καθεστωτικών ρουφιάνων που τολμούν να υποβαθμίσουν μία επαναστατική πράξη να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν τις συνέπειες που τους αναλογούν.

Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις.