Με το όπλο στο .. κομοδίνο ο Υπουργός του.. “ΦαρΟυεστ”

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού περί οπλοφορίας επικρίνοντας την αυτοδίκαιη επιλογή του πολιτη να προστατευτεί, προκάλεσαν αντιδράσεις. Ωστόσο ο ίδιος μόλις ανέλαβε, αιτήθηκε και του χορηγήθηκε σχετική άδεια.

Ήταν η αυτοδίκαιη αντίδραση του 88άχρονου εα Αντιναυαρχου ΛΣ να πυροβολήσει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει την περιουσία του, όταν διαρρήκτες απείλησαν τη ζωή του.

Η δήλωση για “ΦαρΟυέστ” του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τοσκα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις, Αστυνομικών και πολιτών.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, ο αναπληρωτής Υπουργός, παρ’όλο που τον φυλανε 25 Αστυνομικοί από τα Επίσημα, έχει στο κομοδίνο δίπλα του, πιστόλι (9mm) που το απέκτησε με άδεια νόμιμης οπλοφορίας, μόλις ανέλαβε αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποβάλλοντας σχετική αίτηση .

Αν ως πρώτος στην πολιτική ηγεσία της ένστολης ΕΛ.ΑΣ ακολουθήσει τις προτροπες και τις δημόσιες δηλώσεις -και του Αρχηγείου – τίθεται ένα ρητορικό ερώτημα ..

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε σχετικές οδηγίες προς τους πολίτες σε αποτροπή σε βάρος τους βίαιων αντιδράσεων από κακοποιούς διαρρήκτες εντος της ιδιοκτησίας τους είναι, “να υποκριθούν ότι κοιμούνται”..

Εαν διαρρήκτες παρακάμψουν τους σκοπούς και τα Μετρα φύλαξης που εχουν εκπονηθεί για την ασφάλεια του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, και βρεθουν στο διαμέρισμά του, σε αυτή την περίπτωση .. το πιστόλι, στο κομοδίνο, τι θα το κάνει;