ΟΠΚΕ έκανε έλεγχο σε ..”ύποπτο” καθώς τους παρατηρούσε να ενεργούν ελέγχους και ήταν.. Υποστράτηγος της Υπηρεσίας τους

Ομάδα της ΟΠΚΕ σε Μέτρα σε πλατεία του κέντρου της Αθήνας, έκρινε ύποπτο τον .. προϊστάμενό τους- Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ

Βράδυ Κυριακής (19/01) και σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας, βρίσκονται σε ανάπτυξη ομάδες της ΟΑΜΑ και της ΟΠΚΕ, ενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε διερχόμενους πεζούς και οχήματα. Η παρουσία του άνδρα που παρατηρούσε την ομάδα της ΟΠΚΕ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ενστόλους, οι οποίοι τον προσέγγισαν και του ζήτησαν έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Συνεργάσιμος ο “πολίτης” τους έδειξε την ταυτότητά του, και προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν ότι είχαν μπροστά τους .. προϊστάμενο της Υπηρεσίας τους, Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Ο Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και την παρατηρητικότητά τους, και αφού τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο υπηρεσίας, αποχώρησε ικανοποιημένος. Όσο για τους Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, περισσότερο αιφνιδιασμένοι έδειξαν με δεδομένο της φημολογίας στις επικείμενες Κρίσεις Αξιωματικών της ΕΛΑΣ που αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της εβδομάδας, με τον Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ να φέρεται ως επικρατέστερος για θέση υψηλής ευθύνης κομβικής Υπηρεσίας της Αττικής.

NantiaReport.gr : “Εσο ετοιμος”!