“Ομπρέλες” σε κατόπτευση και καταμέτρηση των Αστυνομικών σε διμοιρίες;

Την παρατήρηση καταμέτρησης και παρακολούθησης των Αστυνομικών σε στατικές στην περιοχή των Εξαρχείων, ανέφεραν στους επικεφαλής Αξιωματικούς της ΓΑΔΑ και της ΔΙΑΤ ένστολοι υπηρετούντες σε ΥΑΤ και ΥΜΕΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr Αστυνομικοί διμοιρίας που εκτελούσαν νυχτερινή υπηρεσία σε στατική διάταξη, στην περιοχή των Εξαρχείων, ανέφεραν περισταστικό που κρίνεται εξόχως ανησυχητικό.
Η διάταξη της δύναμης των Αστυνομικών, βρίσκεται σε ανάπτυξη εξωτερικά της κλούβας, όταν η κίνηση από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας προκαλεί την παρατήρηση τους.

Όπως διέκριναν οι Αστυνομικοί, άτομο νεαρής ηλικίας- ένοικος της πολυκατοικίας- απο το μπαλόνι του διαμερίσματος, σε συνομιλία στο κινητό του με άλλο άτομο, ενημέρωνε σχετικά με την παρούσα δύναμη για τον αριθμό των Αστυνομικών. Όπως ανέφεραν οι Αστυνομικοί, ο νεαρός αφοσιωμένος στην καταμέτρησή τους,  δεν κατάλαβε ότι είχε υποπέσει στην αντίληψη των Αστυνομικών οι οποίοι του φώναξαν από το δρόμο.

Ο νεαρός άμεσα έκλεισε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος και πέρασε στο εσωτερικό του, εμφανώς αναστατωμένος.

Δεν πρόκειται -όπως επισημαίνουν οι Αστυνομικοί- για το πρώτο περιστατικό με τις δυνάμεις που διατίθενται σε 24άωρη βάρδια σε στατικές φυλάξεις στην περιοχή των Εξαρχείων να τίθενται σε κίνδυνο οργανωμένων ομάδων.