“Όταν θα νιώθετε τις πλαστικές σφαίρες, να ξέρετε ότι θα είμαστε εμείς. Αναλαμβάνουμε τους ψευτο-αναρχικούς, αποτύχατε”

Κείμενο το οποίο απεστάλη* στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προαναγγέλλει αντίποινα στην ανεξέλεγκτη δράση οργανωμένων ομάδων ρου αντιεξουσιατικου χώρου.

“Όταν θα χάνετε τα συντρόφια σας ένα – ένα και θα τα βρίσκεται σε Νοσοκομεία , όταν θα βλέπετε σκιές στο σκοτάδι να σας παρακολουθούν , όταν θα νιώθετε φόβο και τρόμο , όταν θα ακούτε τις κραυγές συντρόφου σας στο σκοτάδι να σας καλεί σε βοήθεια , να ξέρετε ότι θα είμαστε εμείς.

Η ψευτο-αναρχία σας θα γίνει ο ¨τάφος σας ¨

Όταν θα πονάτε , όταν θα κλαίτε , όταν θα βρεθείτε σε απόγνωση , να ξέρετε ότι αιτία , θα είμαστε εμείς .

Κάθε δρόμος , κάθε σοκάκι , κάθε γειτονιά , κάθε γωνία έξω από την φαβέλα που σας έχουμε περιορίσει να ζήσετε σαν φυλακισμένοι , θα είναι για σας πλέον εχθρικό έδαφος .

Αυτό θέλατε , αυτό πετύχατε …. αυτό περιμέναμε !

Καταφέρατε να εξασφαλίσετε την απραξία της Αστυνομίας , την πρωτόγνωρη ανοχή της δημοκρατίας και των δομών της .

Πολύ σύντομα ανθέλληνες εχθροί τις Ελλάδας , θα μπείτε σε πραγματικό πόλεμο . Έως τώρα ποντικάκια , σας προκαλούσαμε για να εκδηλωθείτε , για να βγείτε από την τρύπα σας . Σας ρίχναμε τυράκι και βγαίνατε να το πάρετε .

Σπάτε , καίτε , διαλύεται , θέλετε να κάψετε ζωντανούς , να ξεφτιλίσετε αυτή την χώρα , να αλώσετε τούτη την κοινωνία. Μισείται κάθε τι Ελληνικό. Είστε κοινωνικά σκουπίδια και οικιακά απορρίμματα πλέον .

Θέλετε πόλεμο ; θα τον έχετε .

Αυτό θέλουμε και εμείς , αυτό μας συνεπαίρνει , αυτό μας δίδει νόημα . Αυτή είναι η δουλειά μας.

Να μαζεύουμε τα σκουλήκια , να πιάνουμε τα ποντίκια και να καθαρίζουμε την κοινωνία από τα παράσιτα .
Εσείς όμως είστε κάτι χειρότερο απ όλα αυτά . Είστε εχθροί της Ελλάδας εντός των πυλών , ο εφιάλτης της νεολαίας , η παρακμή της κοινωνίας .

Το περιβάλλον σας πλέον θα είναι η ζούγκλα μαζί με τα άλλα ζώα. Καθένας από εσάς που θα πέφτει στα χέρια μας , θα φέρνει ως απόδειξη πάνω του , το σημάδι μας .

Εξαιρούνται τα μέλη του Ρουβίκωνα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ