Ομόνοια: «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»

Με αφορμή την υπόθεση καταγγελίας βιασμού από 19χρονη σε βάρος δύο Ειδικών Φρουρών στο Α.Τ. Ομόνοια, τοποθετήθηκε σε πρωινή εκπομπή ο συνήγορος του 28χρονου σε διαθεσιμότητα Ειδικού Φρουρού

«Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της‘, σχολίασε ο νομικός συμπαραστάτης του 28χρονου Ειδικού Φρουρού σε διαθεσιμότητα, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” (18/10).

Οι δύο Ειδικοί φρουροί μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό 19χρονης και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Ο συνήγορος του 28χρονου Ειδικού Φρουρού σε διαθεσιμότητα, εξέφρασε την άποψη οτι οι δύο Ειδικοί Φρουροί δεν θα απομακρυνθούν από το Σώμα, αν και βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και εκκρεμεί Πειθαρχικός έλεγχος.

Ο δικηγόρος του 28χρονου σε διαθεσιμότητα Ειδικού Φρουρού, ο οποίος διευκρίνισε οτι το υπόγειο στο οποίο είχαν την ερωτική συνεύρεση οι ένστολοι με την 19χρονη δεν ανήκει στο αστυνομικό τμήμα.

«Έμεινε η εντύπωση συνολικά ότι έγινε κάτι στο αστυνομικό τμήμα μέσα. Υπάρχει μεν αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό εδρεύει στον 2ο και 3ο όροφο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος στο παρελθόν ήταν αστυνομικό τμήμα, πλέον δεν είναι και έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα εγκαταστάσεων, όπου στο ισόγειο ήταν τα αποδυτήρια»

«Μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα – ενώ δεν είναι αληθές – έγινε μία πράξη βιασμού. Όταν διάβασα τη δικογραφία, που μου την έφεραν συγγενείς του αστυνομικού, διαπίστωσα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μία κοπέλα πράγματι, στις 10 τη νύχτα, ήταν με τη φίλη της στην περιοχή του Θησείου. Μαζί με τη φίλη της πλησίασαν τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άρχισαν να τους φλερτάρουν».

Ο συνήγορος του 28χρονου, περιέγραψε όπως έχει αποτυπωθεί στη δικογραφία οτι στη συνέχεια η μία κοπέλα έφυγε και η άλλη συνέχισε το φλερτ με τους αστυνομικούς, ενώ αντάλλαξαν και στοιχεία επικοινωνίας.

«Τελικώς, οι δύο αστυνομικοί αποχώρησαν για να επιστρέψουν στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ενώ έφυγαν, μετά από μιάμιση ώρα η κοπέλα πήγε μόνη της, με δική της πρωτοβουλία και τους είπε ότι βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις του αστυνομικού τμήματος, σε μία καφετέρια. Μιλούσαν μαζί και σε κάποια στιγμή τους ζήτησε να την ξεναγήσουν στο ΑΤ. Αυτά προκύπτουν μέσα από επικοινωνίες μέσω Facebook και από κάμερες ασφαλείας»

Ο δικηγόρος υποστήριξε πως οι Ειδικοί Φρουροί και η 19χρονη συνευρέθηκαν, με τη συναίνεσή της.