Παλλήνη: Φορολογούμενος σε αμόκ επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΟΥ και προκάλεσε ζημιές

Σε έξαρση ψυχικής ορμής, φορολογούμενος, επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΟΥ Παλλήνης, με έντρομους πολίτες και υπαλλήλους να καλούν την Άμεση Δράση, για συνδρομή

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του NantiaReport.gr, φορολογούμενος, ο οποίος βρέθηκε προς εξυπηρέτησή του σε προσωπική του υπόθεση στη ΔΟΥ Παλλήνης, βρέθηκε σε έξαρση ψυχικής ορμής (18/10-12.10) και προκάλεσε επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες του επεισοδίου, ο φορολογούμενος, έσπασε το τζάμι του γκισέ μπροστά από την υπάλληλο που τον εξυπηρετούσε και εισέβαλλε στο Δικαστικό Τμήμα της ΔΟΥ Παλλήνης. Έντρομη η υπάλληλος προσπάθησε να τον καθησυχάσει, χωρίς αποτέλεσμα με τον πολίτη να προκαλεί ζημίες στο εξοπλισμό του γραφείου. Σε άμεση ανταπόκριση υπάλληλος της ΔΟΥ, κατάφερε και ακινητοποίησε τον εν εξάλλω φορολογούμενο.

Όπως καταγγέλλου οι εργαζόμενοι της ΔΟΥ, «πληθαίνουν οι οφειλέτες που έρχονται με επιθετικές διαθέσεις και σήμερα ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!!. Είμαστε έρμαια των διαθέσεων των πολιτών, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς φύλαξη…».

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα πληρώματα, και προχώρησαν σε προσαγωγή του υπαίτιου του επεισοδίου στο Αστυνομικό Τμήμα.