Ομόνοια: Εμπλοκή σε τροχαίο για το συνοδευτικό όχημα Υφυπουργού

Σε ειδική σύσταση προς τους αστυνομικούς οδηγούς υπηρεσιακών οχημάτων με διάθεση ως συνοδευτικά , για προσεκτική οδήγηση και τήρηση του ΚΟΚ, προχώρησε η Διεύθυνση Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr το Βουλευτικό όχημα (η αρχική αναφορά το απέδιδε σε συνοδευτικό υπηρεσιακό) της Υφυπουργού Υγείας Ζωή Ράπτη ενεπλάκη σε τροχαίο (23/04-13.15) επί της Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια. Άμεσα ο αστυνομικός οδηγός του οχήματος ενημέρωσε την Υπηρεσία του, προκειμένου σταθμός της Τροχαίας να μεταβεί σε καταγραφή του οδικού ατυχήματος.

Σχεδόν 20λεπτά αργότερα, υπηρεσιακό όχημα με οδηγό αστυνομικό Ειδικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ στο ύψος του Διοικητικού Πρωτοδικείου, επί της Λουίζης Ριανκούρ, ενεπλάκη σε έτερο τροχαίο ατύχημα. Και σε αυτή την περίπτωση, ενημερώθηκε η Τροχαία για καταγραφή του τροχαίου.

Είχε προηγηθεί το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με εμπλεκόμενο υπηρεσιακό συνοδευτικό Βουλευτικό όχημα, της Διεύθυνσης Επισήμων, στο οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα ο 23χρονος  Ιάσονας, αναβάτης δικύκλου, σε κανονική πορείας στο ύψος της Βουλής. Τα τροχαία με εμπλοκή υπηρεσιακών οχημάτων έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ, με τη  Διεύθυνση Επισήμων να προβαίνει σε ειδική σύσταση προς τους αστυνομικούς- οδηγούς οχημάτων με διάθεση ως συνοδευτικά , για προσεκτική οδήγηση και τήρηση του ΚΟΚ χωρίς παρέκκλιση.