Π.Χαϊκάλης: «Έπεσε μια κυρία πάνω στη μηχανή μου που από “παρεξήγηση” ήταν ανασφάλιστη, σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε»

Για την εμπλοκή του στο “ανασφάλιστο σε τροχαίο ατύχημα με εν κινήσει όχημα” δίκυκλο ιδιοκτησίας του, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, και απέδωσε σε “μπέδρεμα” κατά τη μεταβίβαση ασφαλιστηρίου, μεταξύ των εταιρειών

Στη Λεωφόρο Κηφισιά (22/04) στο ύψος της Κηφισιάς, ο ηθοποιός και πρώην Υπουργός Παύλος Χαϊκάλης,  ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με όχημα εν κινήσει. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων των δύο τροχοφόρων, για το δίκυκλο του ηθοποιού διαπιστώθηκε καταχωρημένο ως ανασφάλιστο. Το πλήρωμα της Τροχαίας επέβαλε στον Παύλο Χαϊκάλη πρόστιμο και ενώ του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου .

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Πρωινό” (23/04), ο Παύλος Χαϊκάλης, ανέφερε, «Έπεσε μια κυρία πάνω στη μηχανή μου, δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Ήταν σταθμευμένη η μηχανή, έλειπα εγώ. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική στην άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια κι εγώ είχα μείνει ότι έχει γίνει ασφάλεια. Το ποσό της ασφάλειας είναι €63 ευρώ. Δεν ήταν από σκοπού να μην ασφαλίσω ένα μηχανάκι. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.