Ομόνοια: Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος δικηγόρου

Η δικηγόρος σύζυγος του ποινικολόγου, δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, ωστόσο ο γιατρός που εξετάσεις τη γυναίκα γνωματευσε ενδοοικογενειακή βία

Στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Γραφείο Αντιιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας οδηγήθηκαν τα ξημερώματα ποινικολόγος και η σύζυγός του, η οποία έφερε τραύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι προκλήθηκαν από πτωση σε σκάλα. Ωστόσο γιατρός ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελοκήπους που εξέτασε τη δικηγόρο κάλεσε την αστυνομία, καθώς έκρινε ότι τα ταύτα προκλήθηκαν σε ενδοοικογενειακο περιβάλλον βιας.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06) με το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης να βρίσκει στο σημείο τον αναγνωρίσιμο ποινικολόγο και τη σύζυγο του. Το ζευγάρι υποστήριξε πως η 37χρονη σύζυγος είχε πέσει από τις σκάλες. Φέρεταιωστοσο ο γιατρός να υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η γυναίκα παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης ότι την είχε χτυπήσει ο σύζυγός της, ωστοσο ενώπιον ενώπιον της αστυνομίας.

Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το Κέντρο της ΓΑΔΑ και από οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να σχηματισθεί δικογραφία, ενώ οι δύο δικηγόροι επέμειναν πως ήταν από πτώση χωρίς να υποβληθεί μήνυση.

Το πρωί (16/06) οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικων Ερευνών για αποτυπώματα και φωτογραφίες ο ποινικολόγος και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.