Ξανθη: Πολυνεκρο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεαρούς νεκρούς, σε σύγκρουση οχηνατος με λεωφορείο

Η λαθος εκτιμηση και η υπερβολικη ταχυτητα προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη κοντά στους Τοξότες Ξάνθης, όταν όχημα στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί  πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζομένους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.

Το όχημα με κίνηση από την Ξάνθη προς την Καβάλα, στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες. Απο τη σφοδρή σύγκρουση τέσσερα άτομα ηλικίας 20-25 ετών (δύο άνδρες και Ξάνθης-Τοξότες κατέληξανακαριαία. Μοναδικός επιζών, ο συνοδηγός ο οποίος βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο λεωφορείο, εξετράπη της πορείας του  και τουλάχιστον έξι εργαζομενοι τραυματίσθηκαν. Από τη σύγκρουση το όχημα κόπηκε στα δύο και σύρθηκε στο οδόστρωμα για περισσότερα από 150 μέτρα.

Στο σημείο μετέβησαν έξοδοι της Πυροσβεστικής και προχώρησαν σε απεγκλωβισμο των τεσσάρων επιβαινόντων στο όχημα καθώς και των τραυματιών, οι οποίοι εχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/06-08.00) στην παλιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος των Τοξοτών.

Οι δυο νεκρες, ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

O τραγικός επίλογος στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου οι συγγενής των επιβαινόντων έλαβαν ενημέρωση σε αναγνωριση των νεκρών ενώ αναμένονται οι συγγενείς από τη Χαλκίδα και την Ξάνθη.

_____________

Με πληροφορίες από τα τοπικά μεσα, xanthinews, xanthi2