Εξετάζεται ως ύποπτος 22άχρονος για τη δολοφονία του φοιτητή απο τα Γλυκά Νερά

Στην προσαγωγή νεαρού υπόπτου για τη δολοφονία  του 20άχρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, απο τα Γλυκά Νερά, το σώμα του οποίου είχε βληθεί από σκάγια κυνηγετικού όπλου, και το πτώμα του είχε εντοπιστεί στην Πεντέλη, προχώρησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.

Εξετάζεται 22άχρονος ο οποίος προσήχθη (23/11) στον 11ο οφορο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ως ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή των ΤΕΙ Αθήνας, Θεόδωρου Γαλαζούλα, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός σε δασική περιοχή στην Πεντέλη, τον περασμένο Μάϊο.

Για τον 20άχρονο, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, στις 8  Μαΐου (2016) – ήταν η τελευταία φορά που επικοινωνεί με τη μητέρα του (περίπου 20.00), ενω  δυο ημερες αργοτερα (10/05) δηλώνεται η εξαφάνισή του. Σχεδόν μια εβδομαδα αργότερα, εντοπίζεται από ορειβάτη νεκρός (14/05-09.10) σε θαμνώδη περιοχή δίπλα σε χωματόδρομο στην περιοχή Άγιος Πέτρο Πεντέλης.

Θοδωρής_Γαλαζούλας

Από τις έρευνες των Αστυνομικών, προέκυψε κύκλος υπόπτων– τεσσάρων ατόμων-, με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών, υστερα από άρση  με την ανάλυση (κλήσεων και μηνυμάτων) των τελευταίων επαφων του 20άχρονου Θοδωρή Γαλαζούλα.

“Εν ψυχρώ δολοφονία, του 20άχρονου φοιτητή”, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Ο 20άχρονος Θοδωρής Γαλαζούλας, είχε απολυθεί λίγους μήνες νωρίτερα ως δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός του Πεζικού και συνέχιζε τις σπουδές του στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, ενώ ένα μήνα πριν την εξαφάνισή του, είχε νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.

Το προηγούμενο βράδυ από την εξαφάνισή του, οπως προεκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, ο 20άχρονος είχε συναντηθεί για διασκέδαση με φίλους του. Όπως διακριβωθηκε κατα την προανάκριση, φέρεται να είχε επικοινωνία με άγνωστα άτομα, τα οποία ενδεχομένως να οργάνωσαν ενέδρα θανάτου εναντίον του και στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα του στην Πεντέλη.

Από την αυτοψία στο χωρο και τη νεκροψία ο ιατροδικαστής, διέκρινε προχωρημένη σήψη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα έχει υποστεί σημαντικές αλλοιωσεις. Κατα τη νεκροτομή προέκυψε ότι το θύμα έφερε τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο, από κοντινή απόσταση .