Οι τρεις δικηγόροι στην υπεράσπιση του π.Αντώνιου Παπανικολάου της “Κιβωτού του Κόσμου”

Σε τρεις έγκριτους νομικούς ανέθεσε την υπεράσπισης του ο πατερ Αντώνιος Παπανικολάου, επίτιμος πρόεδρος της “Κιβωτού του Κόσμου” μετά τις καταγγελίες που προκάλεσαν έρευνες των Αρχών

Οι διαπρεπείς νομικοί Γιάννης Κώτσος, Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου ανέλαβαν εντολή εκπροσώπησης του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου ο «οποίος βρίσκεται στη διάθεση των Αστυνομικών Αρχών και της Εισαγγελίας», όπως επισημαίνεται.

«Είναι άμεμπτος όλων. Δεν έχει ακουμπήσει παιδί», σημειώνεται από τους νομικούς εκπροσώπους του, για τον πατερ Αντώνιο, ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως σημειώνεται με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για “απουσία” του πάτερ Αντωνιου και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή, αποσαφηνίζεται πως ζει σε σπίτι της δομής, και για όσα αναφέρονται για ασελγείς πράξεις, δεν αν το ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό θα αποδειχτεί με στοιχεία.

Όπως παρατίθεται ως θέση του πατρός Αντωνιου η λειτουργία των δομών της “Κιβωτού του Κόσμου” έχει χριστιανικά χαρακτηριστικά, βασισμένη ως δομή στην αγάπη και την πειθαρχία. Ο ίδιες δε γνώριζε για ξυλοδαρμούς παιδιών και ούτε θα το επέτρεπε, ενώ σημειώνει ότι στις Αρχές λειτουργίας των δομών δεν υπήρχε άσκηση βίας κατά των παιδιών, ούτε απομονώσεις, όπως καταγγέλλεται.