“Οι Αστυνομικοί είναι οι μόνοι που προστατεύουν τους πολίτες”

Επ’ αφορμή της απαγορεύσεως της συγκεντρώσεως της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, των επεισοδίων που ακολούθησαν, και τέθηκε κίνδυνος ζωής πολιτών και Αστυνομικών

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτη Δούμα:

“Άκουσα προ ολίγου τον Αντιπρόεδρο της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κύριο Σταύρο Μπαλάσκα, σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή, να προβαίνει στις κάτωθι καταγγελίες:

• Το «Άβατον» των Εξαρχείων δύναται να καταλυθεί εντός δέκα ωρών.
• Το «Άβατον» των Εξαρχείων συντηρήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδος από την δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.
• Στα Εξάρχεια έχουν παρεισφρήσει και επικίνδυνοι εγκληματίες, που εκμεταλλεύονται την απουσία της Αστυνομίας.
• Τα Εξάρχεια επεκτείνουν τα «σύνορά» τους, πέραν των μέχρι σήμερα γνωστών παρυφών τους

https://m.youtube.com/watch?v=HteCJ6S87zE

Το αυτοαποκαλούμενο «δημοκρατικό τόξο», από την κυβέρνηση μέχρι τα παραδοσιακά κοινοβουλευτικά κόμματα, που μηδενός εξαιρουμένου έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε κυβερνήσεις, τίθενται προ των ευθυνών τους. Διότι απειλείται ανοικτά η ίδια η Δημοκρατία, την οποία με τόση ευκολία επικαλούνται για το παραμικρό.

Για την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη, σε μία δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα, σε ένα κράτος δικαίου δεν μπορεί να υπάρχουν «άβατα» και η Αστυνομία δεν πρέπει να απουσιάζει από πουθενά. Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι απειλή για κανέναν, αλλά αρωγός της ελληνικής κοινωνίας και φρουρός της ασφαλείας, της περιουσίας, της τιμής και της υπόληψης των πολιτών. Αγαθών που, ως φαίνεται, μόνον αυτή στις ημέρες μας προστατεύει”.