“Η τακτική της “εξ αφορμής” ΕΔΕ σε βάρος Αστυνομικών, ξεπερασμένη κι επικίνδυνη”|ΑΠΟΨΗ*

..”Η Ελληνική κοινωνία στην πλειοψηφία της , αγανακτεί πλέον με τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών από όλα τα μέτωπα του ¨τριγώνου της διαπλοκής¨ , απορεί με την απάθεια της πολιτείας να τους ¨προστατέψει¨ και διαβλέπει ότι κάποιοι θα ήθελαν μετά χαράς την κατάργηση της Αστυνομίας , διαπίστωση που της δημιουργεί πανικό
Ότι πιο οξύμωρο , η κυβέρνηση και ο κομματικός της μηχανισμός , να προσπαθεί να ¨αποδομήσει¨ την δημόσια δύναμή της αυτή, με την πρόφαση του εκδημοκρατισμού της και την συνεχή ¨μείωση¨ του ηθικού της .
Ό,τι πιο επικίνδυνο , να δίνεται πεδίο δράσης σε κάποιους , ώστε , να επιδιώκουν την περιθωριoποίησή της , σε κοινή μάλιστα θέα” ..

image

Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη , οι αστυνομικοί ( από εδώ και πέρα ) θα αντιδρούν ολοένα και περισσότερο , στις κάθε λογής επιθέσεις εναντίων τους . Κάτι σαν ένστικτο
επιβίωσης.
Εκτός από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ , και το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ , που δεκάδες φορές έχουν στραφεί ΔΗΜΟΣΙΑ κατά των αστυνομικών δυνάμεων , έχουμε τώρα και την κίνηση των 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ , σε βάρος των ΜΑΤ , που θέτουν μετά από 16 μήνες ξαφνικά , ζήτημα νομιμότητας σχετικά με τη χρήση χημικών και δακρυγόνων από την ΕΛ.ΑΣ χωρίς να αντι-προτείνουν κάποια εναλλακτική.
Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη τις συνεχής επιθέσεις από ¨παράγοντες¨ του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας , σε βάρος του απλού αστυνομικού , σε βάρος των εργαζομένων αυτών , που τόσες φορές έως τώρα σας έχουν βγάλει ¨ασπροπρόσωπους ¨, ( δείτε προσφυγικό – μεταναστευτικό ) , που τόσες φορές σας έχουν προστατέψει .
Αυτό είναι το ευχαριστώ ;;
Η Ελληνική κοινωνία στην πλειοψηφία της , αγανακτεί πλέον με τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών από όλα τα μέτωπα του ¨τριγώνου της διαπλοκής¨ , απορεί με την απάθεια της πολιτείας να τους ¨προστατέψει ¨ και διαβλέπει ότι κάποιοι θα ήθελαν μετά χαράς την κατάργηση της Αστυνομίας , διαπίστωση που της δημιουργεί πανικό
Ότι πιο οξύμωρο , η κυβέρνηση και ο κομματικός της μηχανισμός , να προσπαθεί να ¨αποδομήσει ¨ την δημόσια δύναμή της αυτή , με την πρόφαση του εκδημοκρατισμού της και την συνεχή ¨μείωση¨ του ηθικού της .
Ό,τι πιο επικίνδυνο , να δίνεται πεδίο δράσης σε κάποιους , ώστε , να επιδιώκουν την περιθωριoποίησή της , σε κοινή μάλιστα θέα .
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όμως , για το δικαίωμα αυτοάμυνας των εργαζομένων αυτών , για τις συνθήκες εργασίας τους , για το δικαίωμα της δημόσιας δύναμης να αμύνεται υπερ της πολιτείας αποτελεσματικά , δεν έχουν εκφράσει ποτέ ( δημόσια ) το ενδιαφέρον τους έστω για τραυματισμένο αστυνομικό , έστω την αγανάκτησή τους για όσες επιθέσεις γίνονται σε βάρος τους με ΑΝΘΩΠΟΚΤΌΝΟ ΠΡΌΘΕΣΗ με βόμβες μολότωφ με σκοπό να τους κάψουν , με φωτοβολίδες , καδρόνια με πρόκες , πέτρες , πετώντας ψυγεία από ταράτσες κ.α ,
Γιατί ;;
Πόση ¨συμπίεση ¨νομίζεται ότι μπορούν να αντέξουν ακόμα , δεδομένης και της οικονομικής τους εξαθλίωσης που γίνεται ακόμα χειρότερη ;;
ΑΡΚΕΤΑ κύριοι !!
Ξέρουμε και εμείς να καταθέτουμε μηνύσεις και αγωγές , έχουμε και εμείς ¨καλούς δικηγόρους ¨, γνωρίζουμε και εμείς τους νόμους και τα πεδία εφαρμογής , ξέρουμε και εμείς τις κόκκινες γραμμές και τα όρια .
Μα το σημαντικότερο , ξέρουμε πλέον , πώς να ¨παίζουμε ¨ στα δικά σας παιχνίδια !!
Κύριε Υπουργέ , ποιανού το μέρος θα πάρετε , ξεκάθαρα ;

Υ.γ . Η τακτική της ¨εξ αφορμής ¨ διεξαγωγής ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών ¨για τα μάτια του κόσμου ¨ συνήθως , είναι πλέον ξεπερασμένη και επικίνδυνη .


*ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ