«Ο ο κ. Αρχηγός θεωρεί υποδεέστερης σημασίας να κυματίζει… περήφανα σχισμενη σημαία που προσβάλει όλους μας, αλλά και κατ επέκταση την Ελλάδα μας!»

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας και του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων στο κτήριο της Περιφερειακης Υποδιοικησης Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Αθηνών, καταγγέλει εα Αξιωματικός του ΠΣ κυματίζει σχισμένη Ελληνική σημαία

Ο εα Αξιωματικός του ΠΣ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, παραθέτει την δυσαρέσκεια του ανήμερα του εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου, «Προ μηνών είχα ενημερώσει εγγράφως τον κ. Αρχηγό Πυροσβεστικου Σώματος Αντιστρατηγοκ κ.Ραπανο για την κατεστραμενη (σχισμενη για την ακρίβεια) Ελληνική σημαία που κυμάτιζε… περήφανα στο κτήριο της Περιφερειακης Υποδιοικησης Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Αθηνών, στην οδό Πειραιώς 31, προσβαλοντας όλους μας, μα κυρίως το ενδοξο αυτό Σώμα.

Τοτε είχα αποστείλει με καλή πρόθεση και τιμή μια καινουργή Ελληνική σημαία προς αντικατάσταση της κατεστραμενης, την οποία όμως μου την είχε επιστρέψει σε κενό φάκελο ταχυδρομικώς! Θεώρησα ότι προσεβληθη άδικα, αν κι εγώ ο ίδιος είχα προσβληθεί με την επιστροφή αυτής. Όπως θεώρησα ότι θα είχε αντικατασταθεί.

Όμως σήμερα, ημέρα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, περνώντας το πρωί από το σημείο αυτό, είδα με έκπληξη μου να κυματίζει… περήφανα η ίδια σχισμενη σημαία!

Προφανώς ο κ. Αρχηγός θεωρεί υποδεέστερης σημασίας παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν όλους μας, αλλά και κατ επέκταση την Ελλάδα μας!»