Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του Χρήστου Μπαλαντίνα κατ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, ενδεικνυται επικοινωνία του, με τον Αρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στον Εισαγγελέα, ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα, Χρήστος Μπαλαντίνας, τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα αμέσωςμετά την δολοφονία της.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», ο κατ ομολογίαν δράστης στη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, κάλεσε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία 323 δευτερολέπτων, δηλαδή περίπου πεντέμισι λεπτών. Μετά τη δολοφονία, έχουν καταγραφεί από το κινητό της Θωμης Κουμπούρα δύο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες έκανε ο δράστης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η κουμπούρα Θωμαή καθ’ όλη τη διάρκεια της 27-12-2016, κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση, παραμένει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία της. Από την υπ’ αριθμ. 69…821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία, από την την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016, διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χριστοδουλιάς Νικόλαος (σ.σ. μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”) και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…214 τηλεφωνική σύνδεση, συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. Τη 12-10-1966, κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Βασιλείου Στέφανος στην π’ αριθμ. 69…041 τηλεφωνική του σύνδεση”. Το συγκεκριμένο κινητό είναι καταχωρημένο και στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ στο όνομα του Αρ. Σώρρα στη διεύθυνση Θεοδότου 24-26 Πάτρα”.

Η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε δύο κλήσεις από τον δολοφόνο της, το μοιραίο βράδυ.

Η 45άχρονη παιδοψυχίατρος εντοπίσθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα απο μαχαίρι, μέσα στο διαμέρισμά της στη Λαμία, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Είχε δεχθεί 15 μαχαιριές από το δολοφόνο της. Την ευθύνη για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ανέλαβε ο 39άχρονος, ο οποίος και ομολόγησε τον φόνο που είχε διαπράξει.

_______________

* Real News