“Ο κόσμος φώναζε “Μπράβο!” στους Αστυνομικούς- Συνέλαβαν τους “επενδυτές”, κατέσχεσαν τα αναψυκτικά, και την “επιχείρηση”!”

“Επενδυτές” στην παραλία Πέρδικας, Λαυρεωτικής, την παράνομη επιχείρησή τους, πωλούσαν αναψυκτικά και μπύρες, χωρίς άδεια. Ύστερα από καταγγελία, συνελήφθησαν από την Αστυνομία

«..Είναι αυτό που λένε, “δώσε χώρο στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι”! Πριν μερικές ημέρες στην παραλία της Πέρδικας που είναι αφημένη στην τύχη της, “επενδυτές” είχαν στήσει δουλίτσα και πουλούσαν αναψυκτικά και μπύρες , σε άλλους “επενδυτές”. Έτσι η παραλία γέμιζε κάθε μέρα με ανθρώπους που έμπαιναν στην θάλασσα με τα ρούχα , πετούσαν σκουπίδια και κάποιοι Έλληνες τα μάζευαν. Αφού ο Δήμος δεν ενδιαφέρετε για τις παραλίες που δεν έχουν ενδιαφέρον, κάποιοι όχι Έλληνες έστησαν σιγά , σιγά μπαράκι. Καθημερινά κάποιο αυτοκίνητο έφερνε τους “επενδυτές”- επιχειρηματίες στην παραλία , με τις κάσες από μπύρες και αναψυκτικά και αυτοί με την σειρά τους τα πουλούσαν….

Σήμερα (15/05) κάποιος έκανε καταγγελία και ήρθε η Αστυνομία , έκανε επί τόπου έλεγχο και συνέλαβε τους δύο “επιχειρηματίες” αγνώστου προελεύσεως , κατάσχεσε τα αναψυκτικά , μπύρες καθώς και την ομπρέλα…. Ο κόσμος φώναζε “Μπράβο , Μπράβο!” στους αστυνομικούς……

Έτσι χάνονται οι παραλίες , έτσι χάνονται τα εδάφη , έτσι χάνετε η πατρίδα…. Αν παραμένανε , σε λίγο θα βλέπαμε ομπρέλες και ξαπλώστρες… Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος δεν γνωρίζει τίποτα, ας ενημερωθούν και πάλι από εμάς. Μπράβο στους αστυνομικούς για το έργο τους».

__________________________________________________________

* Καταγγελία, “Τα Παράπονά σας στο.. Δήμαρχο Δήμος Λαυρεωτικής»