Κόρινθος: Στον Ανακριτή ο Αλβανός οδηγός υπαίτιος για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 15άχρονο

Στα Δικαστήρια Κορίνθου, οδηγήθηκε ο Αλβανός οδηγός υπαίτιος τροχαίου με παράσυρση μητέρας και του έφηβου γιου της, ο οποίος κατέληξε θανάσιμα τραυματισμένος

Ενώπιον του Ανακριτή στα Δικαστήρια Κορίνθου, οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών, μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα, ο 53άχρονος Αλβανός οδηγός ο οποίος υπό την επήρεια μέθης, παρέσυρε και προκάλεσε το θάνατο στον 15άχρονο, ενώ έκανε βόλτα στον οικισμό Εξαμίλια Κορινθίας, μαζί με τη μητέρα του.

Μετά τη σύγκρουση, ο Αλβανός από κοινού με τη σύζυγό του- επίσης συενλήφθη- επέστρεψαν στο σπίτι τους, και έκρυψε το αυτοκίνητό του. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπαίτιου οδηγού από μαρτυρίες, ενώ εντόπισαν και το όχημά του, το οποίο φέρει εμφανή σημάδια σύγκρουσης στο εμπρόσθιο μέρος του .

 

Σε αιματολογική εξέταση αλκοτεστ  ο 53άχρονος Αλβανός, ο οποίο εγκατέλειψε το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου που προκάλεσε και ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς στο σπίτι του, βρέθηκε υπό την επήρεια μεγάλης μέθης, καθώς βρέθηκαν με 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Ο 15άχρονος περπατούσε με τη μητέρα του στον δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53άχρονος Αλβανός, ο οποίος και τον εγκατέλειψε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Στο σημείο του δρόμου που σημειώθηκε το δυστύχημα, βρίσκεται εντός αστικού ιστού, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, και το αυτοκίνητο του Αλβανού οδηγού, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όπως αναφέρουν περίοικοι.

________________________________________________

* korinthostv.gr