“Νυχτερινοί περιπατητές” υπογράφουν την ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στις Εφημερίδες του “Ομίλου Εστία”

Ως “αλληλέγγυοι” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουρφοντίνα, το τάγμα εφόδου με τις κουκούλες αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με ΑΕΜ στα γραφεία των εφημερίδων του “Ομίλου Εστία- Επενδυτική”

«Θελήσαμε να ταράξουμε τα νερά της εκκωφαντικής σιωπής που έχουν επιβάλει τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης γύρω από την υπόθεση, κάνοντας συμβολικές κινήσεις έμπρακτης αλληλεγγύης. Στις 7 Φεβρουαρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Eurobank στους Αμπελόκηπους και ξημερώματα Τετάρτης στα γραφεία τεσσάρων φυλλάδων του Ομίλου Εστία Επενδυτική: «Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια»».

Με κείμενο στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου “Indymedia” το τάγμα εφόδου με τις κουκούλες επιδιώκει να δώσει “επιχειρήματα” για την επίθεση στο κτήριο που στεγάζονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια». Με ημερολογιακή καταγραφή στις 36ημέρες απεργίας πιένας του κατάδικου τρομοκράτη, “Λουκά” της 17Ν, οι φασίστες της κουκούλας, επιχειρούν να “αιτιολογήσουν” τις πράξεις τους, και επιδιώκουν να του αναγνωριστεί «διακριτική μεταχείριση εις βάρος άλλων κρατουμένων που επίσης θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα». Ενώ το αίτημα του κατάδικου τρομοκράτη, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού για μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου έχει εκτίσει τα 16 από τα 18 χρόνια της μέχρι τώρα ποινής του, έχει λάβει απορριπτική εισήγηση . Με αναφορά στη Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής πολιτικής και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι “αλληλέγγυοι φασίστες” αποδίδουν τον όρο “επαναστάτη” στον κατάδικο τρομοκράτη και της προθέσεις της πολιτείας για αναγκαστική σίτισή του, ως “απειλή” σε “αυτό το επικίνδυνο βασανιστήριο εις βάρος του απεργού”.